Українська Манітоба
-
Майамі, Флорида
-
Так а я хіба вважаю їх не людьми ? Навіщо перекручувати , те шо я сказав ?
-
Жінка працює в центрі, садочок в North End, банально попасти з півдня на північ міста.
-
У всій Канаді теж саме, бо закони одні, подивіться блогерів з Торонто, Калгарі, Ванкувера, та ж сама проблема з наркоманами і безхатьками
-
Я за 3 місяці тут не прбачив одного божевільного. Десь до 8 бомжів. Не чув жодної стрілянини. Чи ще щось. Чув акула на пляжі когось зїла.
-
Не у всіх штатах. В Канаді також можна мати зброю, але тільки для полювання. В деяких штатах можна носити консіл зброю(ту яку на вас не видно, якщо не обшукати), ще в деяких можна навіть шось серйозніше відкрито носити.
-
Так Україна і не претендує на супер розвинену країну, всі знають, що в Україні теж ж проблеми, але такий треш з бомжами і наркоманами в країні G7 і поліція з цим нічого не робить, при тому, що податки немаленькі
-
В США ситуація часто набагато гірше ніж у Вінні, але там в людей голова бо-бо з правом на автоматичну зброю 😄
-
Троєщину можна уникати, а центр міста через який побудована вся інфраструктура уникати не вийде 🥲
-
Я важаю що Ви манітобчики все робите правильно. Робіть документи👍👍👍 реально респект. Я нерозважлива людина, живу сьогодні. Можливо буду жалкувати. Всього найкращого вам. Я спробую сплатити налоги по рекомендаціям з чату. Всім дякую
-
Ну так і який від нього сенс? Якщо у разі нападу ще можна присісти у вʼязницю за самозахист, а бомжа відпустять просто?