Українська Манітоба
-
Як мінімум приїжджати на виклики і за напад на людину чи крадіжку затримувати їх, саджати в тюрму чи примусово лікувати(це я про буйних). Прості громадяни, які сплачують податки не повинні боятись вийти на вулицю чи користуватися громадським транспортом. Якщо просто хтось бомжує і не чинить криміналу, то мені байдуже, але ж більшість і з них не виглядає безневинними.
-
Це марно, не намагайтесь комусь щось довести either get it or leave. Це питання підіймалось разів зо 100 з того що я памʼятаю за 2р періодичного перегляду цього чату. Зараз буде що завгодно від того як ви маєте бути вдячні до того що ви просто соціопат/расист (привіт @Just_Karyna) 😉
-
Та я зрозуміла вже, що адептам святої Канади нічого не доведеш, всі так і будуть з піною у рота кричати, яка то чудова країна і божі з ножами це норма) Може когось і веселять навіжені скрізь, мені от взагалі не весело
-
¯\_(ツ)_/¯ Я тоді завалив просто for real
-
Скоріше не тобі а твоїм (…бнутим) опонентам ))) 🤣
-
А тим часом Victoria завершує свою аудіокнигу…
-
Дякую, що є ще адекватні, а іншим же слова не можна сказати, що щось не так. І я ніде не казала, що країна погана, але з безпекою для простих громадян таки ж є проблеми.
-
Ммм скандінави моя любофф ♥️ Але важко прям дуже важко з імміграцією…
-
Які документи потрібні щоб поміняти адресу на правах?
-
Так нам і нетреба нічого доводити, прекрасно все бачимо і так…за +10,15,20 років проживання тут… Намагаємось щось міняти, сподіваємось на краще 🙏 без «піни» в роті…
-
Боюсь, щоб там таких сюрпризів не було, як в Канаді, а то теж північна країна з суворим кліматом)
-
Якщо Канада вже прям допекла, то от заманюють в Норвегію, заманюють як можуть, прям тягнуть
-
Ну колись люди платили гроші щоб на наведених подивитися, а тут фрік шоу безплатно під хатою