Українська Манітоба
-
Та як на мене прям в назві є те шо він з села, бо їх так почали називати через те що загар у них був специфічний їх роду діяльності
-
Ого, то треба було чекати листа не з Гогвартсу!
-
Bank draft, certified cheques, money orders. Bank drafts are issued by a bank after verifying available funds and withdrawing the requested amount to put on hold. Certified cheques are similar to bank drafts, but these funds aren't withdrawn until the cheque is deposited. Money orders are issued by a bank or Canada Post as a prepaid cashable certificate.
-
Потрібен Продавець-консультант до магазину Rogers, Portage Place (393 Portage Ave) ЗП $15.30 + Продажі. Це центр, дуже багато активацій, тож за відсоток із продажу переживати не варто. Гнучкий графік, фул-тайм. Вимоги: Знання англійської мови (мінімум B2) Резюме надсилайте сюди: [email protected] В особисті не відповім ❤️
-
Заповнив декларацію у турбоиакс, написано refund 1500. Мені НІЧОГО НЕ ТРЕБА ВІД НИХ!!!! Я лише хочу заплатити налоги щоб вони залишили мене у спокої у майбутньому!!!!! Що мені робити з тою декларацією?
-
І головне, в них є друга педаль, про всяк випадок 😂