Українська Манітоба
-
Вибачайте, уточню щоб було зрозуміліше що саме, потрібні: Дошки, мотузка, мило(шутка мінутка😄), пластикові водопровідні труби, шурупи і інша мєлочь.
-
Велике дякую)
-
Дякую)
-
-
Так а що у вас входить туди? Я перший рік, поки жила в bachelor, платила по $15 в середньому за електрику, може, у вас в цих платежах ще щось є?
-
скажу чесно, шоб отак усвідомлено походити по ньому, то було в монреалі аж, коли шукав перехідник щойно приземлившись. після того лише двічі в хоум депо був, бо поруч, але зараз на нову адресу мені постійно їх журнали кидають, наче норм ціни, просто в порівняння взагалі не шарю
-
Чим більше читаю про проблеми саме з другою декларацією у людей, тим ясніше розумію, що піду все-таки в Liberty Tax, заплачу 170 доларів знову, але хоча б рефанд, може, прийде нормально, як в перший раз. Кліматичні, до речі, мені не приходили взагалі цей рік, хоча інфу про попередній дохід ми вказали. Дуже, дуже погана ідея відкладати це на останні тижні, і так тривожно щось не те вказати, а тут ще й дедлайн. Наступного року 1 лютого буквально подам
-
Ну, минулого року я в принципі не сильно розбиралась, що до чого, думала, всюди такі ціни. Плюс всі півгодини, поки ми заповнювали мої дані, мене обіймав мініпудель, це теж як би не безкоштовно, я так розумію
-
Я розумію це, дякую. Я не про суму навіть, скоріше про те, щоб direct deposit прийшов, у мене немає доступу до старої адреси і якщо туди прийдуть чеки, цього ніхто не знатиме. Хоча можна налаштувати переадресацію, мабуть
-
Та я розумію, буквально вище от кейс, коли все було налаштоване, а людина їде завтра за поштою на стару адресу)