Українська Манітоба
-
Підкажіть будь ласка. В березні мені бухгалтер зробила розрахунок з т4 і все прийшло, але кліматичні зараз не прийшли. Зареєструвався на CRA і там був лист, що не можуть розраховувати мої кліматичні, доки не дам їм інформацію скільки заробив в 2023 році до приїзду в Канаду. Питання, куди саме я мушу надати цю інформацію? І чи я мушу їм вислати переклад тих паперів, які підтверджують інформацію скільки я заробив до приїзду в Канаду, чи просто вистачить назвати цифру?
-
Мак роблять так, що сервіс складний/неможливий Щоб коли щось зламалося ви пішли і купили новий
-
Мені нещодавно міняли екран по гарантії на mbp16. Можна купити також кавередж і взагалі не паритись за це (як варіант) завжди є опції.
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, я оформлювала дитині закордонний паспорт до того моменту як вона досягла 12 років без її присктності, зараз він готовий і доставлено до установи чи можу я його забрати без дитини? (Їй виповнилось 12 років)
-
Добрий день всім! Чи хтось знає чи є десь жива черга на консульські послуги (оформлення довіреності)???
-
А температурний режим середній за добу не враховується? Якщо середня температура вище 6 градусів за день, то липучка/шипи "пливуть"
-
То в Європі не можна шипи, а в сніжних країнах без них ніяк, хоча це окрема тема для розмови, одвічне питання - шипи чи ліпучка))
-
Ггггггггг, ще б про Фінляндію згадали))
-
Пару дней назад біля Манітоби старт чувак грузив автівку припарковану в забороненому місці, заради цікавості запитання скільки штраф - від 70 до 350
-
Можна зробити довіреність без консульства лише зробивши апостиль?
-
Тобто не треба легалізація в консульстві?