Українська Манітоба
-
300 Stanley str
-
Так, будь ласка, інформацію про Ростіка😁
-
Мені не дюже пасує ідея втратити 8к за рік тільки щоб відчути себе власником нового.... Мені якось більше до душі історії про "купив за 17к а через 4роки ця машина все ще може бути продана за 16к...." А 8 к за рік я краще відчуюю себе Колумбом на березі океану чи піратом на Карібах 🍍🥝🎂☕️🍸🍹🍷🧉
-
Допи та даунпеймент не повернули, розумію. Але якщо ви щось додасте собі до бв авто воно теж дорожче не стане. Але вибір кожного, я більше за нове авто. Їздити і не думати ні про що) та і за 8к мені нічого не подобається і не зрозуміюст я на стільки щоб придбати таке авто)
-
Хто знає які є варіанти змінити адресу Health card? В мене ще досі адрес готелю не можу змінити ніяк,то черги великі то ще щось. Також мав не приємний інцидент на роботі, поїхали на швидку,з собою немав картки ,показав права з адресом,мали щось надіслати,так і не надіслали, можуть бути проблеми?
-
Фотка?
-
Не всі розбивають нові авто. Тому витрат на нове авто, дай Бог 1000$ набіжить за рік.
-
І з них це все відсотки? Там відсотків на 100$ в місяць буде, все інше це вартість авто
-
Я зрозумів вас, сперечатись не буду. На місцевому ринку авто 1-2 роки вартує як нове, з якогось дива. Якщо звісно 6 років, то можливо і буде дорого.
-
А ви платите 300 відсотків?) не смішіть. Мої відсотки 800$ на рік. Ось я рік поїздив, продав за те що купив.