Українська Манітоба
-
Я з вами абсолютно згодна, теж з цієї касти нешарячих в авто в такій мірі, що мені можна наговорити неіснуючих автомобільних термінів і я щиро повірю)) я знаю тільки "в карбюраторі конденсат", мені колись це дідусь пояснив, але мені років 6 тоді було і на цьому моя автомобільна освіта була завершена. А взагалі, ніхто і ніколи не відбере у жінки право в будь-який момент сісти на підлогу і як слід поридати. Без цього права я і не знаю, як би перший рік в Канаді пройшов 😁
-
Може мамі якусь їжу класти?
-
Не згодна. Я так собі думаю, треба трохи подивитися відео в Ютуб про типові проблеми, назви запчастин. Щоб справити враження на механіків і вони не думали що можна сміливо розводити бо це нічого не тямляча жінка. У мене так одного разу з електриками вийшло. Спитала чому розводка по діагоналі. У знайомої робили ремонт. Пояснила знайомій що так не роблять. Але їй було все одно. Зате дёшево 😀
-
Ну зрозуміло, що управляюча компанія і забудовник не з благодійних міркувань це роблять, але це загальний принцип прибутку з нерухомості в курортних зонах будь-де. У моєї знайомої квартира в Аланії, коли вони її здавали, управляюча компанія платила їм фіксовану суму за договором, скільки заробляла компанія - взагалі невідомо, але логічно, що щось заробляла
-
Чому Дмитре? Як є бажання, нехай.
-
Думаєте, механік прям так і подумає: "О, вона знає слово "трансмісія", і не схоже, що з ютубу, тут нажитися на вийде, не мій день"? Хоча я не знаю, чи роблять так взагалі в Канаді саме канадські механіки
-
-
Там вище чоловіка рекламували - Ростик його звати, що на 300 Stanley має свій шоп - самий чесний чоловік, після мене
-
Ну може) але мені здається, що це працює, тільки якщо дійсно розбиратися. На перших порах будь-кому можна сказати щось типу: "в правому ланкастаторі зламався подавач озону, тільки не рожевий, а блакитний", а людина така: "Ага, блакитний, ясно, і що, дорого буде?" Або просто треба знайти свого майстра і довіряти йому)
-
Я не знаю цих нюансів, але чого б це хтось платив управляючій компанії за власну порожню квартиру?) її можна просто не здавати і все, якщо прям такий несезон) З тих пропозицій, що я бачила: 1) компанія платить клієнту фіксовану суму весь рік (в сезон компанія заробляє настільки більше середніх величин, що ця сума в несезон покривається також) і 2) компанія гарантує дохід з квартири 30 євро/добу в сезон і 20 євро/добу в несезон, з цієї суми клієнт має 80%. Це залежить від регіону дуже сильно ще. Взагалі в Туреччині вся економіка заточена під інвестиції в туризм, там ці процеси поставлені на рейки, там не суть здерти $150, управляє найчастіше також забудовник, тому інвестпроекти комплексні як правило.
-
я не буду сперечатися, можливо, десь і так. з того, що я знаю в принципі про цей напрям від всіх моїх знайомих людей, які за останні роки купили квартири в Туреччині, у мене такої інформації немає.
-
Забув там додати до переліку - окрім забудовника і управляючої компанії, також заробить посередник, що знайде покупців.😊 "чого б це хтось платив управляючій компанії за власну порожню квартиру?" тому що як і тут, ви будите платить за власні апартаменти чи кондо, кондо фіі біля 300$ і не важно живете там чи ні.
-
Дружина зачепила огорожу, теж -5 балів і $500 🥲