Українська Манітоба
-
Друзі, підкажіть. Чи можна отримувати пенсію на віртуальну карту Привату? У мами пенсійна картка ощаду буде не дійсна із червня. Ми подали електронну заяву у ПФУ, але поки без відповіді. Якщо можна, то мама б підвязала віртуальну карту до GooglePay, щодо розраховуватися в магазинах.
-
Як ви це робите? Як нейтіви -- натиснув на кнопку та погнав не дивлячись по сторонах та не чекаючи щоб зупинились? Таке враження, що безсмертні.
-
Виплив такий твіт, що думаєте?
-
ви думаєте я натиснула і пішла із заплющеними очима? я натиснула, подивилася чи всі машини зупинилися, він почав гальмувати, але захотів проскочити, тому що я стояла і чекала коли всі машини зупиняться. він мабуть подумав шо дуже розумний і хотів поїхати, колия вже почала йти.
-
Нічого не буде. Не подавайте скільки завгодно. Он, мій бойфренд вже багато-багато років не подає (у мене, думала, очі вилізуть від шоку, коли я вперше дізналася про це 😂), і норм йому. Правда, він податки з пейчеків відраховує по повній, і впевнений, що він нічого податковій не винен (а якби був винен, то тут би почалися проблеми). Ніяких репресій :) Тільки дуже не зручно, що якщо моргідж там, або оно рефінансування робила рік тому - все розраховується лише згідно з моїм заробітком, його до уваги не береться, бо у нього NOA немає 🤷🏻♀️
-
Під час війни дія картки продовжується автоматично У мене так було В застосунку теж буде про це повідомлення