Українська Манітоба
-
Ну це як казати при всіх нюансах при сталіні будували круті заводи і квартири безкоштовно роздавали, але факт є фактом що сталін був тираном і садистом а педро вошкався з медведчуком і плодив тотальну корупцію. Мені не імпонує Зеленський, але Порошенко це пздц зашквар, надіюсь він скоріше відправиться на свалку історії, хоча звісно цукерки в нього класні
-
Порівняння зовсім недоречне. Я не фанат Порошенка, але для країни він зробив багато ( можливо , не для пересічного громадянина, який шукає ковбасу по 2.20). А безкоштовні квартири - це зло. Тому що ти не маєш вибору, не можеш заробити на те, що ти хочеш, і теж ʼблатʼ всюди. Того не варто рівняти те, що не рівняється.
-
Тобто, всі хто не виїхали через корупційні схеми - ніщеброди? Прикол
-
Читаю коментарі тих , хто в Україні на відео типу « українців будуть повертати в Україні» і там все як завжди: «зрадники ,не громадяни ,втікаючи,ухилянти» . Є пару знайомих ,вони на фронті ,а знаєте чому ? Тому що працювали охоронцями парт тайм(їм до 30 років ) і ловили рибки на вихідні , ледве зводили кінці з кінцями ,і звісно у них банально не було грошей щоб виїхати ,і їх тупо тцк забрало . І тепер їх дружини кажуть : « герої ,патріоти» ,хоча по факту вони нероби ,алкаші і люди які просто не реалізувались ніде ,крім того ,як пиво попити і водочку . А тепер деякі з них кліпають відоси,які вони круті воїна (добровольці 😂😂,звісно що ні ,просто не вистачило грошей втекти,або виїхати) . І тепер отой синяк ,розказує кому як жити . Хоча ще в 2014 чув від нього - Путін прийди . Одне вміють гарно - перевзуватися .
-
Добрий день! У кого є зайві гривні на карті, готова обміняти до 70 000 грн на CAD (e-transfer)
-
Ну а чим ви краще? Якщо для вас всі хто залишився, це ті у кого не було змоги заплатити за виїзд через нереалізованість?
-
Я дочитала. Але це все той же узагальнюючий коментар, що всі хто закордоном ухилянти, всі хто не виїхав - нероби і алкаші. Є різні історії і з тої і тої сторони. Воно то звісно завжди краще узагальнювати, легше для себе.