Українська Манітоба
-
І цей я теж пекла 😂
-
ДУЖЕ ПРОШУ ПРО ДОПОМОГУ Дорогі друзі, знайомі та всі небайдужі люди! В нашій родині трапилося велике горе. Мій син захищаючи територіальну цілісність України, при виконанні бойових дій на Запорізькому напрямку, отримав тяжкі поранення (втрата двох ніг, втрата нирки,осколкові поранення трахеї, тяжка контузія)воїн 82 десантно-штурмової бригади. Зараз він перебуває у військовому шпиталі м. Львова та потребує тривалого лікування, що вимагає щоденних великих фінансових затрат. Наша родина з цими витратами сама не може справитися. То ж просимо всіх небайдужих долучитися до збору коштів Герою, адже він втратив здоровʼя, захищаючи кожного з нас. Його карта 5375524800403789 Дякую за розуміння та ваші добрі серця
-
Майбутні сини Еріка Леся-1, Леся-2 і молодший Леся: дякую за торт, це безе того вартувало
-
Ерін Брокович!
-
Ле Ся Мін - хороше імʼя для нового голови китайської Компартії
-
всім привіт питання стосовно PR отримав лист в якому написано про оплату $500 я так зрозумів це вже почався процес на якому будуть розглядати мої документи. питання: якщо офіцер вирішить зняти бали це не буде затримувати процес отримання номінації? він зможе мені відхилити заявку за якусь дорібну помилку в документах (наприклад, я вказав освіта більше 3-х років, а у мене 2 роки і 8 місяців)
-
І моя! я дивилась цей фільм чи то один раз, чи то сто один 😁
-
Вже багатодітну родину назбирали
-
Дружина змогла взяти апойтмент в консульстві на 6 травня на дитину до 16 років, але маємо ще одну дочку 18 років. Чи варто брати обох в Торонто, можливо на один час подати обох дітей? Хто знає?