Українська Манітоба
-
Ну, у мене дві роботи, дев'ятий місяць очікування номінації (через що і дві роботи) і відчуття, що це хом'яче колесо, може, і не має сенсу, тому що терміни говорять, що я можу і не вкластися в час дії work permit і все одно поїхати з Канади наступного року, а я ну як би не хочу. Тому ідея посидіти в темній капсулі півтори години здається мені офігєнною, поки я ще тут, мало де я буду жити після цього, може, там такого і не буде 😁
-
Я живу в даунтауні, боюсь, тут в основному бігають тільки ВІД когось)
-
Ну нехай це буде план Б поки що)
-
Так, у мене все добре і з близьким оточенням, і я в терапії щотижня стабільно, інакше я б за ці два роки вже поїхала головою) це скоріше питання про фізичний саме ресурс і як його поповнити
-
Я раджу підти стріляти (якщо у вас немає негативного ставлення до зброї). Я стріляла з пневматичної рушниці кілька років. Але це потрібний спеціальний жорсткий костюм зі шкіри, спец взуття. Для пістолета це не потрібно, але мені сподобалося більше рушниця з самого початку. Я впадала в транс на кілька митей бо треба слідкувати за диханнем та не хитатися. Потім така пуста і чиста голова! В Вінніпезі ще не пробувала. Тут є клуби, але трохи за містом
-
Згодна, але варто шукати свій шлях, біг може бути дуже різним. Якщо чесно, мене найбільше заряджають люди, яких зустрічаю і вони так посміхаються 🥰 напевно ржуть з мене 😁 Також можна його поєднувати з іншими тренінгами і практиками. Я не бігун як що що ))) це так - шлях пошуку
-
От і у мене це так само працює. Я зараз даю собі фізичне навантаження кожного дня, стежу за цим, але це скоріше про віддати енергію, а не набратися її, це страшно втомлює
-
Я відчуваю все те саме. Якщо Вам стане від цього легше, але ще до чорної капсули не дійшла. Можливо бо не знала про неї.🤪