Українська Манітоба
-
Дистилят пити - то не добре
-
Хвилинка scam awareness, бо згадуємо коли трапляється, а вони не сплять😔 Колегу на роботі заскамили на $150 фейкові Shaw Трохи передісторії В Shaw є можливість заплатити рахунки через телефон, подзвонивши і надавши їм номер карти і чарівні 3 цифри ззаду Один день подзвонили люди і представилися Shaw Вони знали усе: прізвище ім'я, номер аккаунта Shaw, підключений пакет, balance due, etc Так як колега платив через телефон і раніше, він нічого не запідозрюючи надав банківські дані співрозмовнику після чого в акаунті Shaw balance due змінився на 0 Скамери дійсно сплатили рахунок за інтернет Через 2 тижні, колега отримує наступний дзвінок, вже від справжніх Shaw Вони повідомляють, що $150 які він сплатив 2 тижні тому відкликані Але грошей назад на картку він не отримав І тут приходить розуміння що його заскамили Будьте уважні та обережні Налаштовуйте auto-pay якщо є можливість, або якщо вам дуже подобається платити через телефон (ват?) дзвоніть самі або перевіряйте через інтернет хто до вас дзвонить Якщо стали жертвою такого скаму, негайно повідомляйте банк на fraud line, закривайте картку(бо скамери з вашими даними можуть в будь яку хвилину обчистити картку Банк може відшкодувати втрачені гроші
-
Багет😂
-
Ну я не знаю, колега мені так пояснив На питання чому не налаштував auto-pay одразу, сказав що не міг собі дозволити щомісяця платити і платив overdue коли була можливість ¯\_(ツ)_/¯
-
Крінж, в 2024 році платити рахунки через телефон. І є питанняя виходить компанія Шоу зливає бази даних своїх клієнтів ?
-
Лише сьогодні зробила дві такі проплати))по роботі й особисту. Перший рік теж було страшно. Тут це поширена практика,того й скаму багато.
-
регулярно нам дзвонять, раз в тиждень як мінімум. Цікаво, що всі розмовляють з thick Indian accent, але представляються як Henry, John, Mathew і т.п.,- жодного нормального індійського імені. Прикол в тому, що мій чоловік і сам є індійцем, але без акценту. Тому розмова з нами дуже коротка🤣. Чоловік вже каже: може нам їх заскамити чи що, а то дзвонять і ніякого задоволення...
-
І не тільки Шоу, рівно через 2 дня як я відкрив GST бізнес акаунт до мене зателефонували люди з індуським акцентом з невідомого номера і далі був такий діалог: - Вона: Доброго дня Дмитро ви відкривали бізнес акаунт? -Я: Відкривав. -Вона: Маю до вас декілька запитань. -Я: Питайте. - Вона: Яка дата вашого народження? - Я: Чому ви мені телефонуєте зі звичайного номеру? Зателефонуйте ще раз з офіційного робочого телефону. - Вона: Добре без проблем, хвилинку. Ясне діло ніхто не телефонував мені більше з подібними питаннями, але після цього я зрозумів що навіть в урядових компанія є "люди" які продають бази даних клієнтів.
-
Скоріш за все ця база ЖСТ відкрита, бо в Україні так само. Тільки ФОП відкриваєш одразу 100500 дзвінків. Один раз навіть з біржі праці телефонували, кажуть акція, візьміть працівника, і можете рік ЄСВ за нього не платить. Це мабуть була найкраща телефонна реклама, але нажаль я сам на себе працював і працівники мені не потрібні були(
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, де купляти формочки для пасок, в добромаркеті вже немає, можливо хтось знає, чи є в ікеі?