Українська Манітоба
-
Треба чередувати (типу раз парацетамол - раз ібупрофен) Ну і пам’ятати, про добову норму препаратів, щоб гірше не стало. Ну і навіть якщо хоч на градус-півтора стало менше - це вже збивається температура. Ну і також пиття багато треба , можна також вологим рушником собі протирати лоба, руки у ліктях, ноги у колінах… Головне - не вживати противовірусні препарати - бо то фуфломіцини. Будьте здорові!
-
Та де там , у мене і сироп і таблетки ,нічого не збиває уже другий день ,в хлопця така ж ситуація
-
Можливо недостатньо жарознижуючого препарату прийняли
-
Також в шоці,спочатку хлопець заразився ,за наступний день я ,симптоматики страшна ,температуру взагалі нічим збити не можна.
-
Вже на ти?! Якщо не помітили, то в чатах є визначені теми. А також, якщо ви вже написали тут, то не треба дублювати в інший чат, бо люди одні і ті ж. Наступного разу підете торгувати де інде.
-
Давайте без дублювання
-
Неприемна капець. Хто за вакцини, краще привитись
-
Довго вже хворiете? Бо перших днiв п*ять нема що робити у лiкаря, а якщо за тиждень нема покращення, то вже проблема до медикiв. Вiруси не лiкуються лiками, симптоматика забираеться, а так вся надiя на органiзм. Але я вас дуже розумiю i пiдтримую, самi зараз всi хворiемо, якiйсь тут скажений грип. Думаю це через те, що ранiше з таким не стикались, а тут iнший континент. Мене вiд корони так не плющило, як вiд грипу тут...
-
Велике дякую усім, хто придбав квитки на нашу благодійну вечірку. Попри всі сперечання про доцільність проведення таких заходів зараз, я мушу сказати, що будь- яка допомога Україні зараз доцільна. Усе, чим ми можемо допомогти звідси- це зібрати кошти і передати нашим українським волонтерам на придбання обладнання на передову. Такий наш фронт звідси. Тому ще раз велике дякую за куплені квитки, за ваше відвідування нашого заходу. Я від усього серця бажаю вам у суботу провести приємний час і виграти наші призи, а нам, організаторам, бажаю зібрати велику суму коштів, щоб передати в Україну. Нагадую, на сторінці нашої події буде опублікрвана сума, зібрана нами, а також фотозвіт про грошовий переказ в Україну. Наразі, на сьогоднішній день, квитки ще доступні до продажу, але ми постійно моніторимо кількість., щоб не перевищити дозволену. Слідкуйте , будь ласка, за нашою сторінкою події!!! Чекаємо на вас цієї суботи!!! facebook.com/events/s/%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%BE%D1%80%D0%B0-%D0%BC%D0%B8-%D0%B7-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%96%D0%BD%D0%B8-fu/618190143183200/
-
Якщо не буде волонтерiв, то на стiйцi буде iнфо i номер приймаючого готелю. Наберете i вас заберуть