Українська Манітоба
-
Візьміть bank draft на залишок суми на вашому рахунку. І принесіть і покладіть його на ваш новостворений рахунок в іншому банку. Мабуть можна і трансфером якось… Але я робила через банк драфт колись. Велику суму. Кажись тому, що таким чином не було комісії.. я вже не памʼятаю, чому я так зробила ))
-
Так, вже все, в нас теж
-
Це все може бути, але випалювати це все на співбесіді... Чи не буде це означати одразу проблемність і т.д.? Що до не перший випадок. Так, звичайно не перший. Але ситуація бути просто скіпнутим дуже виростає. Також виростає ситуація потрапити знову на такого керівника, якому всеодно кого брати. Коло замкнулося;(
-
Мене воно не просто мучить, а вбиває Десять років заправлявся на coop майже по всьому місту були однакові ціни, а останні роки після заправки на ст меррі завжди їду до свого району Ну камон, це ж не траса, 5 км проїхався і маєш інший кооп, яке конкурентне середовище в районі
-
Питайтесь. Працює друг інженером в uofm вже десь 15 років
-
Ми вже голосували 3 рази і за Гарпера і за Трудо.
-
Можливо, цю позицію треба трохи оканадити в формулюваннях, але я не знаю як саме))
-
В українському (і мені здається, загальнолюдському и загальнопрофесійному середовищі) абсолютно ок сказати щось типу "у мене з моїм керівником були дещо різні уявлення і погляди на такі і такі професійні питання, я визнаю і поважаю його точку зору, яка має сенс і обгрунтування, але я бачила це інакше і поки це було можливо, ми знаходили компроміс, коли питання стало принциповим, я вирішила знайти для себе місце, яке підходитиме мені більше. це був для мене цінний досвід (розказати, чим саме цінний, тільки нормально розказати, не притягувати якісь нереальні факти), але зараз я шукаю місце, де будуть такі і такі речі, тому що вони важливі для мене". Це нормальна позиція дорослої людини, але чи нормально це звучатиме в канадському середовищі в таких формулюваннях, я не знаю, якщо чесно
-
Я теж, але озвучувати ці причини на співбесіді - самогубство, як на мене