Українська Манітоба
-
Я так раз купляв куртку в Canadian Tire, яка коштувала $5 на знижці, а ціна без знижки $50. Коли прийшов по замовлення то сказали що нема в наявності, хоч на сайті коли я купляв все було. Вернули гроші. І так не один раз було. Таке враження що працівники коли бачать ціну, купляють самі собі і потім кажуть що нема.
-
Може звісно ще бути таке, що в них дуже кривий сайт і stock не оновлюється з кількістю замовлень, відповідно ваше замовлення падає в чергу, а коли черга доходить, то вже і нічого немає на складі Але коли беруть попередньо оплату - таких казусів не повинно бути (в ідеальному світі)
-
А їх ніхто не шукав швидко просто. Тим більше у 70-80-90х роках. Пам'ятайте, що корінні народи отримали право голосування на виборах тільки у 60х роках ХХ ст. Як правило, обирають жертву, яка пішла з дому або має конфлікт у сім'ї і десь живе по друзях або на опіці соціальних служб. Ось трагедія Тіни Фонтейн, яка сколихнула Вінніпег у 2014 році. Добре пам'ятаю тоді масові заклики до правосуддя. Люди стояли вздовж дороги з плакатами. Вбивцю до цих пір не знайдено www.cbc.ca/amp/1.6933494
-
Друзі, недавно було обговорення про каву. Якщо хтось хоче спробувати, ми пʼємо ось таку італійську. Для еспрессо ідеальна (ми в Італії жили, знаємо;-), але смак у кожного свій. Іі лише можна замовляти, деталі на фото. У Вінніпегу доставка безкоштовна
-
Хто біля кілдонан плейс живе, ось чудове місце для кави. maps.app.goo.gl/fMZ8bnGbiPoW8K9a6?g_st=ic
-
Скасовували такий класний захід (((( Science Rendezvous event at University of Manitoba is cancelled. UM is aware of plans for a protest at the Fort Garry campus on May 11. As this may impact access to campus and available parking, organizers have made the difficult decision to cancel Science Rendezvous. We extend gratitude to all planners and volunteers and to all the community members who have made this event a success year after year. Planning for the 2025 Science Rendezvous event will begin in the coming months as we remain dedicated to delivering an exceptional community experience. www.winnipegfreepress.com/breakingnews/2024/05/07/pro-palestinian-encampment-begins-at-u-of-m#:~:text=The%20student%20protest%20%E2%80%94%20which%20organizers,war%20with%20Israel%20in%20Gaza.
-
Безхатченство, алкоголізм, наркоманія, бродяжничство.... + Domestic violence Дюже розповсюджені серед корінних народів Чудова середа для зникання безвісті Статистика по північній Америці каже, що 50% жертв вбивств серед жінок, стали жертвами своїх інтимних партнерів То ідея про "white supremacist" у цьому випадку не дюже відповідає реаліям життя
-
Всім привіт, хочу уточнити відносно водійського посвідчення - мені сказали здавати тест і питання чи можна вибирати українську мову чи лише можна здавати англійською ?