Українська Манітоба
-
Просто спілкування нормального з людьми зі схожим бекграундом в імміграції сильно не вистачає) Але про важливе ви праві. Якби я знала про цей чат рік тому, я б не платила стільки за інтернет, одразу розібралася б зі стейтментами по кредитці, не подавала б податкову декларацію за $200) а, і ще б не знепритомніла під час першого тестового аларму на телефоні, бо знала б, що це бляха таке 😁 Так що це не залежність вами керує, а інтуїтивне відчуття вигоди! Особисто з цього чату я знаю (прям так щоб впізнатись при зустрічі і сказати «привіт») трьох людей :)
-
Переглянула по 30 секунд кожного виступу чисто скласти враження, мені італійка сподобалась. Ну і наші вогонь, обʼєктивно, не тому, що наші)
-
Француз так 😍 І дівчина з Ізраїлю ще. Взагалі Євробачення в дитинстві подарувало мені вокальну любов всього життя Хелену Папарізу, вона виграла в Києві в 2005 і її голос особисто для мене один з найвидатніших жіночих голосів евер! Хоча я знаю аж 4 її пісні, вони всі шедевральні 😁
-
Ніхто не питав, але це не заважає мені сказати, що фільм Molly’s Game - офігєнний, екранізація реальної історії, як молода жінка фактично сама збудувала імперію азартних ігор спочатку в Голлівуді, потім в Нью-Йорку, щиро рекомендую (хоча актриса на головну роль і інша могла бути, але це фільму не заважає)
-
Дякую
-
Я деякі виступи промотувала і не давала йому дивитись.
-
Я не вважаю (по перше) за потрібне влаштовувати такі конкурси. Ну тобто обирати і посилати конкурсантів. Тим більше витрачаючи на це енну кількість грошей. По друге. Це взагалі не на часі( як би це все популістсько не звучало). Але це ж все йде за державні, меценати… можливо в за інші кошти. Неважливо. А знаєте що важливо? От я з Волинської області. Чотири дні тому мого сусіда зловили тцк коли він ВИЙШОВ з роботи. Туди сюди..завтра його відправлять в чорт знає куди. І саме головне 👀👀👀 броніки, каску, одяг йому треба купити!!! А тут євробачення 😳 це якісь дві інші реальності які існують в одній країні. Я не знаю які ще аргументи привести що це не достойно і це маразм 🤷🏼