Українська Манітоба
-
А в чому спам?
-
Доброго дня. Сьогодні банк RBC відмовив моїй дружині в кредитній картці, так як її ворк перміт лише на 6 місяців. Чи можна звернутися до іншого банку? Чи це вже 100% - во, що інші також відмовлять.
-
Головне не стати ближче ніж 3м до/після гідранту. О там буде штраф
-
Не пам'ятаю, але там за звичай є знаки. Люди паркуються і ближче ніж 10 м. На екзамені приходилось ставати під кутом перед стопом, бо на моїй стороні стояло авто.
-
Не має нічого обов'язкового.
-
Пошукайте по чату. Я кидав свій приклад. Не інженер, але близько.
-
Доброго дня. Сьогодні банк RBC відмовив моїй дружині в кредитній картці, так як її ворк перміт лише на 6 місяців. Чи можна звернутися до іншого банку? Чи це вже 100% - во, що інші також відмовлять.
-
Також дуже цікавить резюме інженера-конструктора. Якщо є приклад буду дуже вдячна!
-
Привіт. Шукаю підробіток у Вінніпезі. Офіційно чи за готівку. На повний чи неповний робочий день. Мова - впевнений Upper-Intermediate. Справа в тому, що маю Job Offer по спеціальності, але на роботу виходити аж в січні 🙄 Тому, шукаю тимчасову роботу на прибирання чи миття посуду, можу посидіти з дітьми поки батьки на роботі, можна і офіс і магазин, але розумію що на місяць - то малореально. Буду дуже вдячна за будь які поради ☺️
-
Дякую