Українська Манітоба
-
Мда … а вот в межах 3 годин їзди шось би подивитись толкове ..
-
Фото 3 . Це Кенора???
-
Зараз буде бімба! І навіть більше. Наші українські хакери спокійно вскрили "резерв+" і подивилися, що там всередині. З'ясувалося, що це шкільний застосунок, який переробили у "резерв+". І це треш. Схоже, що вирішили не заморочуватися і... переробили "Мрію". Якість та захист цього застосунку бачите. І "Мрії" теж. Вітання Мінцирку. )) Далі слово Sean Brian Townsed: Вы прямо с ума посходили с этим перехаканным на скорую руку школьным дневником. Как будто бы история с ковидными намордниками вас ничему не научила. Я вот тогда первым делом оформил себе QR на столетнего деда, и ввел всякую чушь во все активные поля. Актуализировал, так сказать. #ХроникиПланетыОбзеьян P.S. Лайфхак для СБУ, СЗР и ГУР: призывников с установленным приложением на службу не брать. Пока это самый лучший тест. P.P.S. "Система матиме комплексну систему захисту інформації з необхідним атестатом відповідності. Це означає, що застосунок буде запущено відповідно з чинними вимогами законодавства щодо захисту інформації"
-
Я беру будь-яке молоко 4 л. Кип'ячу, охолоджую до 36-37 градусів (капаєте на руку, як дитячу суміш, якщо тепленьке, приємне до тіла, то норм). Додаю 6-8 стол.ложок будь-якого йогурту без смаку (грецький або ванільний). Залишаю у великій кастрюлі, загорнутій у плед на ніч. Зранку маю каструлю йогурту. Ставлю її на водяну баню (у ще більше каструлю з водою), доводжу до кипіння, як тільки починає молоко зтворожуватися, вимикаю, лишаю у теплі. Далі відкидаю на дрібне сито, можно марлю. Творог готовий. Більше кип'ятити, більш пружній творог отримуєте. Я люблю м'який, гарний випікати та готувати сирники чи запіканку. З 4 л виходить 1 кг творогу. Сиворотку використовую на вареники, млинці, окрошку.
-
Та начебто і дорослим можна їздити по тротуарах, не зважаючи на розмір колес.. Різниця тільки в тому що, якщо ти їдеш по тротуару (там, де не має відокремленої полоси для велосипедів) - то ти повинен виконувати правила пішоходів, а якщо по проїжджій частині - то ти вже водій, і виконуєш правила для автівок