Українська Манітоба
-
Ну значить то був дуже хороший фотошоп. 😂
-
Якщо громадянин не знаходиться за адресою, яка вказана у ТЦК, і фізично не отримав повістку, вона буде вважатися врученою Уряд затвердив Порядок проведення призову громадян на військову службу. Повістка буде вважатися врученою у разі проставлення у поштовому повідомленні відмітки про відсутність адресата, якщо ця особа не повідомила ТЦК іншої адреси місця проживання. 🇺🇦Реальна Війна
-
А шо там не було повідомлення як раніше опублікували шо вам приде повістка по ємейлу 😂
-
Ааааа , тоді зрозуміло в мене український номер за замовчуванням.
-
Як?
-
Як Вам смс прошло на Канадській номер?
-
Ну якшо буде штраф буде 1000% виконавче провадження. А там арешт майна (не житла) і коштів в Україні 100% тому і думаю а що якшо вони можуть і до закордонних рахунків добратся. Яж його відкривав на Українській паспорт. Тому трохи і переживаю.
-
Бояться лиш ті хто щось нелегально зробив :)
-
Я не спекулюю - я трохи мандражирую... 😂 хоча почитав гугл пишуть - шо якшо суд іноземної держави визнає теж це боргом і є двосторонній договір то це можливо теоретично. Тому можно видихати 😁
-
maps.app.goo.gl/51q5udqAw5dYC4mH8?g_st=ic По рекомендації @AnnaKWinn, нам смакувало 🤌
-
Update: за донати знову змогли вислати 50 3D запчастин до fpv дронів за допомогою яких стирають з лиця землі «русо-москаликів»
-
Навіщо спекулювати?
-
Яким чином можна накладати арешт на закордонні рахунки? Це тільки при кримінальній справі і через суд. Цей штраф без протоколу складається. Он люди кредитів набрали в Європі і сюди приїхали. Якось їм рахунки ще не заблокували 🤷♂️
-
Так - в законі вказано шо виконавча служба України може накладати арешти і на закордонні рахунки громадян України . Ось і питаю чи були такі ситуації раніше в Канаді. Якщо так, то це велика халепа...
-
Я ж кажу, вони робили все на швидку руку, бо закон написали, а потім прийшло усвідомлення, що нічого не зроблено 😄
-
Наче їх виконує виконавча служба