Українська Манітоба
-
Все одно страхова отримує гроші і саме з цих грошей оплачує послугу. Якщо у вас 100% покриття, то не означає що ціна послуги 0. Це означає що оплатить страхова. Тому і пломба не 60 а має свою повну нормальну ціну. Якщо ви побачите bank statements дантистів. То там дуже чітко видно хто і як їм оплачує послуги
-
До нового року я робив 300 з хвостиком була ціна в чеку
-
Значить в мене був дорогий лікар 😂😂😂 Бо ці ціни ще до війни 😂
-
Помиляєтесь - дуже багато заможних людей їздять автобусами на роботу
-
Хто скільки платить за інтернет домашній? Нам Белл надіслав 93 дол рахунок за цей місяць , це 500 мб швидкість. Пройшло два роки цього місяця як ми користуємось їх послугами. До цього ціна була 67 дол. Можливо хтось знає вигідніші умови з нормальною швидкістю?
-
Та не знаю, може випадок складний був, бо довго їздив. Це не за 1 процедуру, а за весь комплекс так сказати
-
Середня ЗП в Києві 15-20к, це 700cad. Поміняти ту саму пломбу 2500 грн, тут я міняв за 300$. Ціна матеріалів, дякуючи китайцям, індійцям і іншим країнам, з їх рабським умовам праці + розвитку транспорту приблизно однакова. Різниця тільки в оплаті працівнику, менеджеру бухгалтеру і податки. Тому і виходить що поміняти пломбу в 3 рази дорожче. Канали колись ще до ковіду робили за 10-15 тис гривень, як зараз не знаю