Українська Манітоба
-
Якщо вам цікаві зарплати канадських вчителів, ось трохи статистики. Оскільки зарплати працівників державного сектору (public sector) є публічними, щороку уряд провінції Онтаріо публікує дані тих, хто мав зарплату понад $100 тис. у, так званому, sunshine list. Як показують дані 2023 року, понад 59 тисяч вчителів початкових шкіл провінції Онтаріо мали зарплату понад $100 тисяч. Професія вчителя в Канаді ліцензована, вимагає канадської освіти або визнання міжнародної освіти канадським регулятором. @UkrainianCanada
-
Доброго дня! На проєкт шукаємо фуд-стиліста для зйомок кулінарного шоу. Може хтось є серед наших тут, хто хоче спробувати, але треба мати якийсь досвід в цьому. Англійська обовʼязкова, вся знімальна група англомовна. Робота проектна, але оплата дуже достойна навіть за канадьскими цінами)
-
Ну та, все індивідуально… Треба враховувати всі варіанти, кому що вигідніше🤗 Рент тоді в 2012 році був в середньому в Брендоні за 2 бедрум $600-$700 в місяц, не нова квартира:) Я була так рада тій хаті, бо рент вже таааак надоїв за 7 років, дуже хотілось шось свого 🤗
-
Добрий день, підскажіть будь ласка якщо стаєш на біржу після сезону на стройкі це дуже вплине на PR?
-
Ну щоб дивитись на такі хати $500К+ то треба бути пре-апрув на таку суму від банку, нам з нашими доходами на той період більше ніж $200К мортгідж не давали і слава Богу😁 а то не знаю як би ми платили, вважаючи що був період коли ми жили на один дохід:)
-
-
-
Друзі, будь ласка підтримайте збір для 3 штурмової бригади. 👉 УВАГА! ЗБІР 1 500 000 ГРН ‼️ Центр Технологій 3ОШБр NOVA За два роки повномасштабної війни 🇺🇦 Україна досягла значних успіхів на морі та в повітрі застосовуючи надводні безпілотні човни та БПЛА. Настав час для наземних дронів - наземних роботизованих комплексів (НРК)🤖. Наш Центр технологій “NOVA” 3 ОШБр потребує фінансової підтримки для удосконалення НРК. Ваші кошти допоможуть якнайшвидше досягти: ✅ безпечних умов роботи операторів ✅ використання різних видів зв’язку ✅ покращення відео сигналу ✅ роботу в ночі та в туман ✅ збільшення маневреності та запасу ходу 💪 НРК на фронті допомагають в евакуації побратимів, мінуванні та розмінуванні поля бою, а саме головне - виконувати бойові операції без ризику нашим воїнам! Реквізити для збору: 🔗 МоноБанк Банка send.monobank.ua/jar/AJHBaq6Unn 🏦 ПриватБанк Конверт: www.privat24.ua/send/bxqb8 💰Криптовалюта/Сryptocurrency USDT (ERC20): 0xcDd1Ef17D5B121Bca7D0b976980bEC8462E3A79c Долучайтесь, Ваша підтримка надзвичайно важлива! Прошу підтримати та поширити‼️ 🇺🇦 Stark.
-
Стартер він на то і стартер що ви не будете там жити вічно 🤗
-
Не знаю яке співвідношення зараз і 2012 рік для порівняння… Перша хата в нас була $160К 1900 року, Мортгідж був 3.2% зарплата в мене тоді була $10.75, в чоловіка $16.20…садок зараз дешевше якщо субсидований, тоді платила $400 в місяц… 8 років ми прожили в тій хаті…
-
Так більшість з нас починали з стартер homes
-
У дружини співробітниця купила хату в девонширі, думаю за ціни розказувать не треба. Так ось їх 2 сімʼї, вона, чоловік, його брат і його дружина. Плюс наче ще хтось з батьків тут працює. Вона як і моя дружина в дей кер, чоловіки десь у будівництві, але не чорнороби. Ну короче гуртом і батька легше бити)
-
З нуля це хіба що стартер хоум… буде без ремонту, напевно можно підібрати не самий «поганий» район… Або кондо чи квартиру як варіант