Українська Манітоба
-
Привіт. Якщо комусь буде актуально , ми з чоловіком мали свій сервісний центр по ремонту ноутбуків, телефонів,планшетів,в Україні більше 8 років, тут плануєм теж в майбутньому відкрити. Plessis Rd, Winnipeg, За детальною інформацією пишіть в приват.
-
Добрий день. Я в неї на прийомі ще не була. Зберегла для себе
-
І так: Громадяни України, які були зняті з військового обліку у зв’язку з вибуттям за межі України на строк більше трьох місяців, зобов’язані протягом 30 днів з дня набрання чинності постановою Кабінету Міністрів України від 16 травня 2024 р. № 563 стати на військовий облік шляхом особистого прибуття до районних (міських) територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, органу СБУ, відповідних підрозділів розвідувальних органів за їх вибором.
-
“53. Призовники, військовозобов’язані та резервісти, які виїжджають за кордон, не знімаються (не виключаються) з військового обліку у територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки, органах СБУ, відповідних підрозділах розвідувальних органів.”
-
Я читаю цю постанову прям зараз. “52. Закордонні дипломатичні установи України: інформують призовників віком від 18 до 25 років, які перебувають на постійному або тимчасовому консульському обліку; під час особливого періоду інформують військовозобов’язаних та резервістів, які не мають відстрочки від призову на військову службу під 4 час мобілізації, на особливий період, та сприяють їх поверненню в Україну;" Все там є насправді і це офіційний документ
-
Я просто не знаю, що таке sud.ua - це офіційне джерело якесь? Тоді вибачаюсь. І бачу номер постанови «…постановою Кабміну від 16 травня 2024 р. №563», а як саму постанову прочитати я хз (але я й не шукала, бо я якщо і буду щось гуглити про оце все, то прям сразу «як вийти з українського громадянства нах, і вивести з нього свого неповнолітнього сина?»)
-
Ніяких уточнень по жінкам, до речі, не бачу ніде. Я так розумію, термін "військовозобов'язані" стосується всіх гендерів
-
Ніколи такого не було і ось знову 😄 Співчуваю людям, які тут давно і дійсно вірять в те, що Україна - це правова держава 🙂 Усе керується в ручному режимі, захотіли - закон виконують, не захотіли - закрили очі 🙂