Українська Манітоба
-
Не перед націоналізацію а постійно купу років. Він тримався на плаву за рахунок новмх депозитів і клієнтів. Фін піраміда. Вивчіть питання є багато цікавої інформації: американські суди, суди в Лондоні по питаннях привату. Не бачу сенсу зараз починати дискутувати по ще 10 пунктах, а після. Ого ви назвете ще 10 нових речей. Це нічого не дає. Імо Різниця між періодами Порошенка і зеленського у ВРУ. Вибрали зеленського і дали його весільним фотографам конституційну більшість в парламенті. По суті це і призвело одноосібної влади єрмака.
-
Вивчити що?! Я задав запитання про момент націоналізації. До чого тут лондонські суди?! Яке питання я маю вивчити?!
-
Як важко з вами. Востаннє. Доба перед націоналізацією - з привату виводяться мільярди - і ніхто не знає?? Дальше - маючи генпрокурора - нічого не робиться. Коломойський покидає країну. Штора.
-
Ну яка доба. Все це описано ви знову пишете якусь непідтверджену єресь з власної голови. 5.5 млрд дол виводились роками через кредитування фіктивних фірм. Транзакції останнього дня якраз легко оскаржити. До речі І вже 5 років як можна було посадити Порошенка, а чомусь Коломойський 😆. Хм чому ж так.. з приватом ви помиляєтесь. ПС взагалі не захищаю Порошенка, не є його ярим прихильником. Просто приводжу факти.
-
"Спеціальнообладнанихмайданчиківдлятренуванняїзинаавто" в Вінніпезі НЕ їснує (Мабуть в Канаді теж) Таємниці мистецтва керування авто тут передатестаційні від батьків до дітей, починаючи з паркінг лотів та затишних резіденшиал вуличок, закінчуючи швидкісним хайвеями.... Отака казочка.... PS: шукайте великий паркінг із невеликою кількістю припаркованих авто поруч з вами... Великі церкви.... супермаркети після зачинення....
-
Написав заяву до консульства про то шоб вони взяли мене на військовий облік. Як гадаєте візмуть 😁😁😁 та хто знає Потім позов подавати на консульський департамент МЗС чи на само МЗС в Києві? Хто судився з ними ... є такі старожили...
-
Посада генпрокурора і голови СБУ - подається президентом, так про всяк випадок.