Українська Манітоба
-
2012 Пробіг 160 000 :)
-
Потрібно його повідомити :) бо ж не одним єдиним механіком в Канаді :)
-
І саме тому нова Supra на B48/B58? 😄
-
Супра не тільки на бмв моторі, а загалом нова супра це є бмв z4. І вона по суті є такою тому, що тойота вирішила не заморочуватись з розробкою спортивної моделі, а просто розробила її з бмв разом. Там скоріше більше бмв цю машину розробила, ніж тойота, але то вже таке. Справа в тому, що розробка нової моделі з нуля є затратною справою, тому тойота та бмв зробили це разом. Напевно в тойоті вирішили не витрачати кошти на розробку купе, яке не зробить великих продажів. Може ви неправильно зрозуміли, я не хейчу бмв, це прикольні авто, але я не думаю, що може тягатися в надійності з тойотами, навіть 90х років.
-
Нічого, дискусія про те як змінився автопром за останні 20 років
-
Це зрозуміло, я маю на увазі, що порівнюючи сучасні авто з турбо двигунами, то BMW мають дуже надійні і безпроблемні агрегати (все-таки формально це все під брендом Toyota і вони б не стали ризикувати, хоча фан-клуб Supra виє )
-
Почитайте відгуки, конкретно ця контора - це scam
-
1.5 турбо, я так розумію? Не цікавився останніми турбо двигунами хонди, але й поганого за них не чув. Щось мені підказує, що вони будуть норм, як і всі двигуни хонди. Щодо 2.4, то я так розумію, це "майже божественний" к24, який ставився на серванти ще з другого покоління. Він і в перших версіях був гарним двигуном (сам на такому зараз їжджу), а до останніх років виробництва в ньому мали виправити дитячу хворобу з викрошуванням випускного розподільчого валу. Тому для себе би обирав 2.4. Плюс малооб'ємні турбодвигуни не найкращий вибір для доволі важкого кросовера середнього розміру. Атмосферний мотор більшого об'єму, як на мене, підходить краще.
-