Українська Манітоба
-
Да ці здибанки на заправках , та там сама розпуста , коли був «молодий» то діскатекі працювали до 3-4 години ,Ельдорадо,Пасаж і тд , то потім всі їхали на заправки «дозаправлятися» . Мені то подобалось звичайно.🙄 Тут трошки інше ,тут якось простіше живеться ,немає тиску зайвого . А то в Україні завжди вдягайся хто зна як , а в мене Stone Island з патчом за 400$ , а в мене педалі Гуччі . Тут я в кроксах печу на роботу ,що зимою що літом і я ложив х*р ,хто там про мене що думає ,головне аби я комфортно себе почував . Естетичної краси деколи бракує ,але я замінив цю красу на природу , вона неперевершена навіть в Манітобі ,а ці звірятка всі ,вони топ я люблю їх 🫶
-
Ви ще розкажіть скільки заводів і підприємств закрили і знесли за хабар, щоб збудувати ці новобудови. Івано-Франківська цегольня, яка жила з 1950-х років, новшеств не пережила. ІФ Арматурний завод обанкротили і за копійки пустили, і багато можна називати. В результаті з Івано-Франківська зробили "спальне місто". Будови є, а првацювати немає, бо виробництва тільки закривали, а нічого нового не відкрили. Квартири в Івано-Франківську, а їдь працюй на Буковель. Архітектурно ІФ чудовий, але те що зробили з цим містом..
-
Та воно все так. Йшлося про те чого немає в Вінніпезі а є у Франківську. До речі: ті квартири в новобудовах викупляються на рівні котлованів.
-
Який графік? Ціна
-
Проблема садків не менш гостра в ІФ як у Вініпезі. Вимога збудувати в комплексі будинків дитячий садок закінчується тим, що будинки є, а садок тільки арматура роками. Хтось це приймає. Район Арсену, наприклад.
-
Оооо. Я придумав. Треба полудурка Марцінківа привезти і обрати мером Вінніпегу. Бруківка появиться))). Корецького з Укрнафти забрати, нехай тут Shell би очолив. Ммм, тоді АЗС перетворяться на заправко ресторани. Жарт. Завтра понеділок. Лягайте спати
-
Мер Марцінків та його міньйони давно викачують з міста, що можуть. А ще один з депутатів обласної ради від Свободи прямо перед моїм від'їздом в Канаду п'яним влупився в наше авто на світлофорі на Пасічній. Вийшов з авто, в якому сиділо ще троє пасажирів. Ледве на ногах стояв Сів в авто і втік... Північ, у нього передок розбитий, фари не працюють. Добре, що я на телефон зняв його. Потім знайшов його на другий день. Про нелегальні забудови в місті, думаю, ви знаєте.
-
Я відверто розумію , ті підтримаю фрустрацію народу , яке каже що тут село, нема рівня, сервіса , лоска . Це так , відстале , нажаль, село . АЛЛОООЛЕЛЕЕЕ ну дійсно, ну знали ж куди їхали , не? Ну куди не зайди , просто вбити вініпег у Гуглі- там відразу сніг, смрад, смерть . То питання - ну чого очікували то? На який хер їхали ? 🌚😁 Я тут вже разів 1000 писав, мої особисті очікування були - виходжу з аеропорту, а там - поле ! Вітер, сніг, і собака біжіть , у нею в ротяки руки бомжа , в руці торчить шпріц, за собакою біжить ведмідь, за ним - гусі. За гусями- бомжі . І все , поле , бомжі , і один торговельний центр .
-
Викупили квартири для дітей та внуків, а самі гарують по Європах.