Українська Манітоба
-
Який? Наразі МПНП на всі питання про статус відписує, що це моя відповідальність і більше нічого
-
Я нажаль не в Манітобі(фул ремоут), але дружина так. І там є інший пункт, якшо споус має опен ворк перміт. Так шо варіанти точно є. Але я надіюсь шо номінацію і аор отримаю до початку 26го року 😂
-
Дякую, от і варіанти. Правда, я сподіваюсь, що наступних 11-ти місяців я все-таки отримаю номінацію, зараз йде 10-й місяць очікування, але в найгіршому випадку це варіант, принаймні, можна не знімати хижину на Філіпінах
-
Тоді виходить, що більшість працюючих українців Альберти, Онтаріо, Брітіш Колумбія поїдуть з Канади по закінченню дії open work permit, бо працювати не зможуть, health card driver's licence не будут дiснi. Загалом це напевно десь 100 000 українців, бо там з pr глухо
-
-
А подача запиту про лист провінції рівнозначна подачі аплікації на wp? чи якщо wp закінчується через 45 днів, то вони точно дадуть відповідь? Мені вони відповідають на листи через 2+ місяці в середньому
-
Ну хоч з Швейцарії 0, слава богу
-
45 подались з США. Мені здається, я якось не до кінця розумію поняття "біженство", бо люди біжать з таких місць, куди я тільки планую візу отримувати
-
9тис з Турції здивували. В честь чого цікаво прямо🤔 Ну і з росії вдвічі більше ніж з України
-
А з Сомалі 780... Так що там в Румунії?!
-
1500 людей чекають на розгляд заявки на біженство з Румунії? З Румунії, серйозно? Що відбувається в Румунії?)