Я приїхала у вересні 2022 року. Вже маю ПР.
Вінніпег дуже комфортне місто для життя, якщо не селитися у центрі та околицях.
Мені подобається простір , відсутність натовпу та черг. Після Торонто, де я була туристом, мені тут дихається легше.
В місті є все для життя - аеропорт, стадіони, спортзали, басейни, кінотеатри, ТЦ, зоопарк , гольф клуби та купа спортивних секцій.
Влітку місто дуже красиве - зелене , квітуче і дуже дуже сонячне. Місто стоїть на двох річках , а в провінції багато озер і парків , багато місць для відпочинку.
Взимку - якщо не рахувати останню зиму, то воно дуже сонячне і казкове, як зими нашого дитинства в Україні.
Ціни на житло доступні , а зарплати такі самі як і всюди в Канаді, плюс мінус. Я винаймаю добру квартиру біля парку на заході міста за 990 баксів.
Автобуси працюють, маршрути не кращі , але вони є. За майже 2 роки життя машини в мене немає. Просто не має потреби поки що.
Мені подобаються тут люди - привітні, відкриті, завжди допомагають чим можуть.
Ціни на квитки на літак не завжди захмарні, минулої восени літали в Торонто за 45 баксів в одну сторону , зараз на лонг вікенд прямуємо в Калгарі за 95.
Можна до Європи туди назад за 1к змотатися.
Відчуваю себе тут вдома.
Вже забрала батьків. Вони шукали роботу з лютого, бо без мови це непросто.
Особисто я , повертаючись після Ванкуверу і Торонто , відчуваю, що тут дихати легше якось.
Бо подорожувати, як турист і жити в місті - це дві різні речі.
Гарне співвідношення ворк/лайф. І нормальна різниця після прибутку та витрат.
Подобається, як працюють всі служби і місті, тільки позитив після спілкування з манітоба хелс, гідро і т.д
Все легко і зрозуміло.
Із мінусів - довга зима та багато бомжів в центрі міста.
Тому я скоріш за комфортне життя у Вінніпезі, аніж за біготню на 3 роботах в GTA та життя в бейсменті.