Українська Манітоба
-
Не , тут не то. Дуже багато людей виросли з травмами , та з ними живуть. То ось «як хочеш щоб до тебе» - дуже часте зламане . Тому що люди звикли , що до них ставлення херове , і таке ж і поширюють. Треба відноситися до людей так , як вони того хочуть , та в рамках закону .
-
Ця штука, мається на увазі, в ідеалі, коли ти не злий на весь світ) uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8%D0%B9_%D1%96%D0%BC%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B2
-
Мені не ок, але мені теж не ок, що за це мою дитину можуть позбавити волі і поламати життя 🙂 А на рахунок виїзду, то тільки після Вас, дякую що запитали 🙂
-
Привіт, можливо знаєте, ось ця вимога: be a high school graduate with Mathematics 40S (Applied or Pre-Calculus) and English 40 OR have completed Level 1 Electrical (Construction or Industrial) through an Apprenticeship Manitoba accredited program; Тобто українська освіта не підходить?) Я про школу
-
Якщо маєте підтверджений еквівалент завершення середньої освіти - то пробуйте. Напишіть їм емейл - програма недавно відкрилась.
-
Добрий вечір!Здається у саблет 1 bedroom, Garden city, $1196 - все включено. Додатково $51 парковка, якщо потрібна. Квартира після ремонту, вся техніка нова, чиста та охайна квартира. Безпечний район, поряд школи різних вікових категорій, садочки, зручне автобусне сполучення, зупинки біля будинку, Можна в'їхати вже в липні! За більш детальною інформацією звертайтесь у приват.
-
Щоб це було карою, вони на те скривджене суспільство мають працювати наступні 20 років)
-
Це вирішить суд, який ще йде, вироку ще немає, там чітко написано про "загрожує". Хоча не факт, що для суспільства їхнє виправдання буде плюсом. В прямо протилежній ситуації, де система превентивно не працює дієво, ми маємо те саме обурення, тільки вже з ракурсу "п'яний мажор збив 10 людей, чого влада нічого не робить". А коли влада таки щось робить, то бідолашні хлопчики (в 19 років на секундочку) просто ще не розуміють, що коять, нехай заплатять $500 в благодійний фонд. Ну камон як би
-
Та то зрозуміло . Тут справа у тому , що у Манітобі як раз вибір у людини , чи піти до тюряги , або заплатити дохеріща грошей за оце посидіти в колі . Гроші ідуть як раз в комюніті, яке було скривджено. Надія , звичайно є , що оті пісні спрацюють. Але , серцевина - втрата грошей , то кара , все ж таки - є
-
Не 500, а 15к котрі йому нарахували як вартість перефарбувати той мурал і буде достатньо. Ну і виправні роботи з благоустрою міста щоб у голові відклалося. Я до того що не факт що їх ціль була от прям зробити каку ЛГБТ, бо пошкодження зкраю а не по центру, наприклад, і приплітати сюди щє й дискримінацію це вже ну таке. А нахуй вони послали свідків бо бидло і все. Тож, це звичайний вандалізм, хай грошенят відвалять, потім щє самі в місті поприбирають і більше не будуть ні асфальт псувати ні смітити