Українська Манітоба
-
Там і 113 мов є
-
Нє, може довести до подібного посту, нажаль
-
Ліцемірство полягає ще у тому, що якщо це була не індидженос, то ніхто з новин навіть би не написали про це ... тому що кому б це було цікаво читати ... а так знову ущіміли ущімльоних. 😔 Нехай зроблять вже на рівні закону, як у Сан Франциско "Ласкаво просимо, дорогий шопліфтер до нашого магазину". Закон повинен працювати однаково для всіх....інакше це вже не правосуддя
-
Навіть якщо є офіційний trespassing order проти якоїсь особи, ну типу «Джону Сміту заборонено заходити в такий-то магазин» , і цей Джон Сміт все одно припреться в цей магазин, то охорона нічого не зможе сама з ним зробити. Скрутити і виставити за двері - ні, не можна. Можна дзвонити в поліцію і чекати поки вони приїдуть. Години три лол Ця система повинна змінитися. Або більше повноважень охоронним конторам, або більше поліцейських (разів в десять млять)
-
Можна…по собі знаю на власному прикладі… Проте інколи треба бути обережним із власними думками, бо…інколи залітають такі, які в жодному разі не потрібно обдумувати і відганяти… Це дуже важко, проте можливо
-
Треба хоть своїм всі данні про повідомити
-
Згоден . Нічого не бачу дурного. Зібратися всім разом , всім обіженкам та ущемльонкам, там прийняти норми затримання . Проводити навчання ЯК ЗАТРИМУВАТИ , А не чому люди ворують з соціально- економічних питань 🤬 та як ніжно торкатися індідженес🤯 І все . Видати ліцензії , за порушення - ліцензії забирати . Ото тобі робочі місця , економіка , безпека бізнеса і людей . Ну там ще далі треба щось робити , звичайно, щоб отих порушників не випускали відразу .
-
Не згодна з цим. Охоронці не мають тих засобів безпеки та захисту, які мають поліцейські. Ви навіть близько не уявляєте, що ті "черті" роблять під наркотою...Тому я більше "За" розширення прав поліцейських. Щоб не тільки затримували і відпускали на наступний день, а щоб і пристрелити могли без наслідків бути потім розірваним суспільством. Тільки за останні кілька днів знаю випадки, коли вгашений нейтів бігав по даунтаун з топором і нападав на людей. Приїхала поліція, забрала топор і все.
-
Кто б торгував в сбиток
-
Qохопонцв в магазині не мають права затримання. І персонал магазину теж. Моя подруга працює в Марусі. Зайшла нейтів, з одної сторони згребла рукою всі розміри курточок по 200-300 кад, штук 8 і мовчки вийшла. Вони подзвонили в поліцію, поліція подивилась камери і все. Всі знають що шукати безполєзно, а як нпйдуть, то шо з неї взять. Списують
-
Дивно, що не можна. Це якісь нові правки? Я отримував сертифікат охоронця сім років назад, проходячи курс навчання. Так ним і не скористався, бо це був запасний план. Але чітко пам'ятаю, що якщо є порушення закону, то охоронник має право провести громадянський арешт до прибуття поліції. Звичайно там є обмеження. Але те, що нічого не можна робити щодо порушника це теж не вірно.
-
-
Десь так і є.... Але ось в сейфвеє я бачив як поліція таки виводила крадійку Але то поліція
-
Я чув що магазин все одно списує вкрадене, тому їм якось пофіг на тих вгашених, охоронець робить репорт до менеджера, а той до страхової і усьо