Українська Манітоба
-
Плюси є . І багато . Самий великий це можливість отримати паспорт доволі швидко . Також бізнес можливості (сусід у них гарний ,купує багато чого ) . Природа гарна ,багато місяця . Люди простіше дивляться на багато речей 😅 Прапор гарний . Освіта гарна . Короче багато чого у них на високому рівні .
-
Проблеми у голові у людей. Прагніть кращого, життя на Вінні і манітобі не закінчується. Сотні невеликих містечок чекають
-
О як, я би сказав, що я стою на підлозі яка є приватизована підприємством. Хай піде скаже фермерам на полях, що то його земля.
-
Якщо з українськими коментаторами то це тільки підписка на Мегого через VPN
-
А можете кинути в мене посилання на вступне повідомлення Там ще всі корисні лінки
-
Нам зараз їде вантаж, відправлений Новою поштою, по вартості нарахували приблизно стільки ж, скільки й містекспрес (нам везуть багато, особисті речі, кг 45, не 7). Планували спочатку відправляти містекспресом, бо вони сказали, що з відділення біля дому відправляють в Канаду, а як дійшло до діла, то сказали, що лише по Україні, а для відправки в Канаду треба їхати в інший район. Тому батьки відправили вантаж новою поштою зі звичайного, не якогось спеціалізованого, відділення, теж біля дому. Через 2 дні після відправки вантаж вже був в Канаді, зараз їде до нас UPS-ом При відправці робили детальний опис, скільки чого, в яку ціну оцінювати кожну річ, батьки запаковували речі під пильним поглядом працівників нової пошти, їх розпитували про кишені одягу, чи нічого не поклали в них (добре, що до цього вдалося переконати батьків відмовились від їхньої ідеї порозтикувати по кишенях одягу для нас ліки 😁)
-
Дазон, дома з друзями