Українська Манітоба
-
-
У когось хто встановив додаток- чи вийшо отримати q-код. 😁😁😁😁 щось не може додаток отримати мої данні з реєстру. За то є сканер q-коду. Щось мені підсказує потрібно мати Vin для того шоб потянулись данні. А іншому випадку фініта ля комедія, ваших данних нема в реєстрі 😂😂😂😂
-
Також підтвердженням оновлення буде саме цей q-код, скрин, або фото додатка - не є підтвердженням оновлення даних.
-
Ну усе можно їхати в Консульство за новим паспортом.
-
Навіщо боятися кредитів? Ось нам ще 10 років і іпотека сплачена але ж те ж було страшно розпочинати роки назад….
-
Нерухомість піднЯлась усюди, не лише в Канаді чи Австралії. В Іспанії виросла до 25% за останній рік в деяких районах, в Данії однокімнатна в Копенгагені $1 млн, у Львові будинок в нормальному районі як у Вінніпегу- від $0.5 млн і вище. Інвестиції у нерухомість завжди були вигідні
-
Погоджуюсь, але в мене он є друзі які приїхали сюди з Флориди і працюють інженерами, то напевне усе від роботи залежить… але погода то є погода :)
-
www.zillow.com/homedetails/1426-Ash-Meadow-Dr-Houston-TX-77090/28125966_zpid/ www.realtor.ca/real-estate/27055455/147-humboldt-avenue-winnipeg-st-vital Ось ціна приблизно та сама
-
Тільки в Техасі чомусь будинок розміром як палац коштує 400к 🤷♂️
-
Я не спеціаліст але ось мої знайомі навіть не сплачують повністю іпотеку а використовують накопичену вартість хати як інвестиції…. Цікаво
-
Оце і лякає. 7+10, тобто 17 років виплат....І це за умови, що тоді ще й ціни були значно нижчі. Значно..значно.. Навіть коли я приїхали 2 роки назад, було легко купити в Норм енді будинок 60к. Да, серед наріків. Або гарний будинок за 200-250-300. Зараз ціни +100к