Українська Манітоба
-
Розумію тому попередив. Там якась дуже сумна історія з перепродажем. Чуваки типу купили і почали керувати, накерували а потім виявилося що в них немає грошей на купівлю. Ну бізнес повернувся попереднім власникам і от таке трапилося
-
Затримка зарплати - це просто недопустимо. Може, користуються тим, що українці в них працюють. Навіть затримка на день - це вже недобрий сигнал. Усі роботодавці в Канаді знають, що багато хто має чіткі дати платежів і люди залежні від зарплати. Тому якщо допускають затримку зарплати, то це трохи недобре.
-
Знаходиться біля RPC Polytech
-
А ну і чому шукають людей - у зв’язку з новим великим контрактом розширюють виробництво
-
Про роботу. Розпишу чесно як є: Коротше є маленька компанія шиють здебільшого спецодяг, потрібні щвеї, Там працюють моя мама і теща. Платять спочатку 13,5 потім 15 в годину. Плюси - працюють здебільшого люди з України, для старту буде легше тих у кого немає мови. Батьки власниці бізнесу також з України але вона народилася тут і Українську знає дуже поверхнево. У Вінніпезі, можна їздити автобусом. Дуже дружнє оточення. Робота з 7:30 до 4. Мінуси у компанії була невдала спроба перепродажу і через це там якійсь фінансові проблеми я так розумію. Коротше затримали зп але кажуть що все буде ок. Є довгострокові контракти в оборонному секторі (військовий одяг). Ще мінус немає бенефітів. Коротше розказав по чесному що знаю і якщо цікаво то звертайтеся надам контакти.
-
Спасибі . Надіюсь я знайду вирішення найближчим часом )
-
Доречі непогана ідея ) спасибі) бо вже все передумала як знайти спілкування з носієм англ мови) все мріяла вивчити і от такий шанс . І нажаль на роботі мене не оточує мова. Розстроїлась
-
Тут Вчителювання, як в принципі і всі інші тип робіт, поважаються
-
Ахах. Класне рішення . Тільки поки це не для мене 😢
-
В церквах 😉 є багато англомовних прихожан, які знають декілька слів українською. Тому з ними ніяк не поговориш українською, але є багато спільних тем на які можна говорити годинами. При церквах ліплять вареники, теж тепле місце для розмов, ще й вареників можна поїсти ...
-
You will do just fine. You will have to find your own way of learning the language. Advices are great but take your time and avoid translating everything in your head :)
-
Додам трохи про дітей, мій син пішов тут у 5й класс, коли ми свого часу приїхали у Вінніпег. Перше що він мені сказав про школу - "мама, тут на мене не кричать". Це те, що він пам'ятатиме про українську школу, постійно злі вчителі, які кричать. Та в Канаді до дитини ставляться з повагою, а це основа.
-
Дітям завжди простіше в ранньому віці, хотілось б такі навички і собі)😊
-
Спасибі, але в нас з друзями один аккаунт на 4 особи ) тому нам вигідно
-
Тільки де ще знайти канадських друзів 😃я б з задоволенням познайомилась із хорошими канадцями) знаю це справді найкраще рішення) дякую 😃