Українська Манітоба
-
Ні якщо у вас один лише - два ви маєте право мати
-
Ага, дякую, ну тобто вам важливий вайб того, що бачиш довкола, бо ви родиною любите вийти на прогулянки майже щоденно. Це ок, у всіх свої вподобання! У мене, наприклад, взагалі немає жодної тяги «вийти пройтися», ні тут, ні в Україні не було. Лише коли я спєцом у відпустці, тоді встаю і хожу ногами, бо типу «а якого хєра ти тоді їхала у відпустку» 😂, але і тоді дуже небагато. У вашому випадку 100% треба їхати десь не в Вінніпег, бо «вийти пройтися, щоб було красиво» - це не про це місто 🤷🏻♀️ Сподіваюсь, моя відповідь також трохи пояснить, що _не всі_ мають однакові вподобання, і є люди, яких силоміць не витащиш на «піти пройтися» ))) Тому вживання терміну «дом-робота-дом» я вважаю знецінюючим 😂
-
Якось таке собі порівняння. Порівнювати туристичні міста Чорногорії на побережжі теплого Адріатичного моря і Вінніпег, який знаходиться в преріях. Можна порівнювати з Nanaimo, North/West Vancouver, Victoria, Vernon, Kelowna, можливо містечками Nova Scotia. Але всерівно ніколи не зрозумію порівняння з південною Європою, де м'який клімат. Можливо північною частиною Європи - якось ще можна порівняти. І стосовно людей які відпочивають. В північній Америці завжди в першу чергу увагу приділяють роботі, а не відпочинку. Молодь тут більше працює.
-
Вітаємо, Bp! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Мені здається, що й тут можна знайти місця де гарно і можна насолодитися побаченим ☺️ Залежно звісно де жити і чи до цих місць можна дійти чи таки потрібно їхати)
-
Спробуємо зʼїздити напевно в цьому році
-
Доречі, якщо у вас мотивація бути саме в Канаді = «мова, яку ми знаємо, і зрозумілі правила гри по документах», і вам важливо «щоб красиво було навкруги», то може дійсно варто розглянути більш живописні та туристичні міста Канади? Типу Келовни, Вікторії наприклад. І буде норм )
-
Люди, які шарять в красоті природи, кажуть, що вона в манітобі гарна 🙂 Але лише 5-6 місяців на рік 😂 Але зимова рибалка на льоду крутааааа )) У всіх свої пріоритети, кароч. Урбаністичний двіж людей, яскраве місто-мурашник - це не про Вінніпег 🤷🏻♀️ Мені норм бачити пішоходів лише під час переходу від припаркованого бог зна де авто до генделика на Corydon Ave, очі б мої не бачили тих людей взагалі лол, а комусь ні 🤷🏻♀️
-
Бо вони такі дорогі, що тільки в кінці життя можеш собі дозволити. В мене батько працював в Україні на круїзах по Дніпру + ЧМ і я з дитинства катався на них. Там завжди були тільки зажиточні пенсіонери з Європи (80% +-), і ці наші круїзи були відносно дешеві. Нормальна каюта по Карибах на 2х буде мінімум 5к + переліт в Маямі. Але це дуже круто, особливо коли багато зупинок у різних портах. Доречі лайфхак, каюту можна брати з ілюмінатором, бо в ній зазвичай сплять тільки. Зара всі ці кораблі таких розмірів, шо їх тупо не обійти
-
Так ви ж писали, що буде не до цього 🙈
-
Полізла в фотки на телефоні і зрозуміла, що фоток вайбу міста, природи тощо звідтіля у мене немає 😂 Є тільки фотки типу «а оце груповий портрет, які ми з друзями класні» або «осьо я і бойфренд - бухаємо». Бачите, які у мене цінності 😂 Ноль уваги на красоти. Я тепер буду звертати на це увагу, під час відпустки до Ньюфаундленду буду фоткати все навкруги 🧐