Українська Манітоба
-
Працювати вчителем - можна довчитися і майже 3 місяці вихідних на рік. :)
-
Та звичайно в кожного своя історія 🤗 Я в коледжі мала трохи дівчат які так собі «рік-два» подумали а там сімʼя діти а потім навчання 📚 То деякі жалкували що трохи затягнули з тим «думанням», звичайно важко вчитись коли діти малі, треба ж час сімʼї приділяти а тут книжки-екзамени…але в принципі карʼєру можно будувати і без навчання 🤗
-
Сезон
-
Не варто, я мав на увазі те що я мав на увазі, у вас якісь персональні перетензії до мене?
-
🤝, ну з моєї точки зору лікарська зп достатня щоб жити комфортно і головне робота досить стабільна щоб дійсно планувати в довго строковій перспективі. Я не кажу що це не справедливо чи щось типу того. Нажаль більшість інших звичайні робіт не можуть такого запропонувати. Знову ж таки - це суто субʼєктивно - з моєї точки зору.
-
дуже класний підхід до навчання:) рекомендую, якщо хтось шукає вчителя 💫💫 www.instagram.com/yuliya.svk?igsh=djE3NW9lMG5jdnNx
-
Доброго вечора. @smith1988 або Дмитро дайте якийсь короткий лікбез по рахунку TFSA будь ласка. Спочатку думав що закинувши воно буде автоматом, але потім побачив що потрібно самому купувати акції, ETF, опціони і т.д. Як начинаючим на що звертати увагу, що купуваити, чим керуватись, якісь стандартні нюанси можливо....
-
Та я тільки з bike ride, вижерло усю батарею собака
-
Кажуть що такі
-
Ну і про це кажуть сайти різні з рейтами по роботам типу індіду того ж
-
А як процес виглядає? також цікаво