Українська Манітоба
-
Друг мав 2 кондо. То за 5 років виходив в нуль, але і оплачувалась іпотека
-
Все залежить, яка в кого стратегія. В мене, наприклад, колега по роботі підписала договір купівлі кондо в Торонто, яке збудують у 2026 році. Ціль не тільки мати нерухомість для оренди, а й мати нерухомість на випадок, якщо її дочка не зможе купити собі житло.
-
Погоджуюсь на 100%, я мав на увазі що він зараз продав і дав 70% downpayment на нову хату з прибутків від кондо
-
Хто інвестує, ось цікава інформація: The Vanguard Information Technology ETF (NYSEMKT: VGT) returned 1,310% over the last two decades, compounding at 14.1% annually. By comparison, the S&P 500 (SNPINDEX: ^GSPC) returned 599% during the same period, compounding at 10.2% annually.
-
Сдам з 1 серпня в саблет 2bd, 1bth, квартиру 2445 Main str. 4 поверх 4х поверхового будинку, є ліфт. Тихі сусіди, зверху ніхто не шумить. 1623/міс + гідро. Паркомісце та вода входить у ціну. 779 депозит. Пралка, сушарка у квартирі. Договір до 31 березня 2025р, можливо продовжити. За детальною інформацією у приват або по телефону 4313234121.
-
Голуби на даху не шумні
-
Якщо будинок каркасний , то дуже чутно як зверху пралка, посудомийка працюють, діти бігають та ін.
-
а що трапилось?
-
Такий злий Втратив депозиту 400 баксів Як же іноді бісить ця не справедливість
-
Та ладно Хай ці гроші руммейту на здоров'я йдуть 😵💫👌