Українська Манітоба
-
Цей код - жарт🗿Краще дочекайтесь Дмитра або використайте інший код вище )
-
Ну якщо ви хочете відразу $250 бонусу, то так. Однак, за 4 роки я ніколи не бачив такого бонусу. Колись починали вони з роздавання двох акцій (і зараз ще дають, але тільки для Квебеку), а для інших $25 дають за відкриття рахунку. За всі роки я отримав біля двох десятків бонусів від $5 до $25 - на каву. Дві акції - це було краще, ніж бонус $5-25, бо ж ті акції могли і до $$$ вирости. Інвестиційні рахунки не для всіх. Нові банківські рахунки також не кожен хоче відкривати, бо звик до свого банку давно.
-
Скажіть, будь ласка, правильно я розумію, це треба запрошувати друзів і одразу наказувати їм покласти 1000 на депозит? Так це працює з преміумом?
-
Отримаєте бонус $250, якщо ваш друг інвестує $100К 😁 Wealthsimple Premium is a premium status for clients who have net deposits of at least $100,000 or have total assets Бонус у $1000 отримаєте, якщо ваш друг інвестує $500К. Wealthsimple Generation is a premium status for clients who have net deposits of at least $500,000 or have a total assets. help.wealthsimple.com/hc/en-ca/articles/4405832673691-Wealthsimple-Generation-overview
-
Дякую вам дуже, з усім розібралась. І також щойно відкрила перший крипторахунок, більше не планую спати, поки не прочитаю весь інтернет про все, що на ньому можна купити)
-
Хтось шукав котика, тут ціле велике котяче сімейство шукають прихистку
-
Ага, знайшла от уже) Це акція на кшталт "купи квартиру і отримай в подарунок чашку" 😁
-
Особисто я не граюсь у крипту взагалі. Це конкретний рандом. За порадою колеги по роботі десь два місяці тому купив 1 ETH, а він просів на 20%. Тепер чекатиму, поки виросте - і продам аби здихатись. Колись пробував "заробити" на Р2Р, коли Binance був в Канаді, але заробив, може, $50 після двох днів транзакцій і стрьомних етрансферів, які не подобаються банку. Особисто крипта не для мене. Там треба сидіти в тому і торгувати, то не інвестиції, а трейдинг. Я більше в ETF, REIT інвестую та в компанії, яким користуюсь (Enbridge, Walmart, Amazon etc).
-
А, все, ясно, дякую! я думала, на TFSA гроші просто складаються і тільки проценти з них, які накопичуються за принципом сейвінгу, не оподатковуються
-
Я правильно розумію, як відбувається купівля акцій: так само як з криптою, відкривається рахунок і там є доступні опції і ти просто обираєш собі акцію, так? В списку рахунків в wealthsimple нічого схожого на брокерський рахунок немає