Українська Манітоба
-
Під всі наші фінансові розмови я перевірила свій кредитний рейтинг і виявилось, я тепер в третьому помаранчевому сегменті 😍 я туди рік не могла перейти з цими клятими 736, а тут воно само! Знаю, що це нічого не означає, але приємно, що ми з банківською системою будемо якісь відносини, встановлюємо контакт, переходим на ти поступово)
-
Я почав з 770 а потім до 710-740 скатився🤣 Логіки 0, витратив на 2% більше ніж у попередньому місяці, на тобі -15 балів. Не витратив взагалі нічого? Ну це теж -10 балів🤣 Для них найкращий клієнт це який має ліміт 20к а тратить 20 баксів на місяць😁
-
Аааа, тобто важливо просто не наробити справ і не погіршити його
-
Почали з 770? Як ви так змогли? 🤔
-
Я по-хорошому заздрю тому хлопцю, який приїхав три дні тому і вночі знайшов кімнату) якби я мала всю цю інформацію два роки тому і реально зайнялась цими речима, зараз би переписувалась з вами з діамантового айфону
-
Все ж таки дуже залежить від компетентності менеджера Мені підняли з першого разу (через рік роботи ) в два рази Чоловіку піднімати не хотіли, хоча у нього ЗП більша моєї в три рази Потім підняли , і підняли дуже гарно Записатися іноді треба до іншого менеджера Деякі з них настільки не компетентні , що коли питаєш за які саме транзакції береться фі, мені сказали я не знаю, ви походіть місяць, побачите за що знімає фі І це менеджер банку Теж банк RBC
-
Підкажіть як поступити, машину евакуювали з мого критого парко місця біля мого кондо, швидше всього це condo management тому, що чистили сьогодні подвірʼя і малювали нову розмітку на території, не залишили жодної записки, я обдзвонив 4 товінг компанії, жодна машину не мала, знайшов машину через квартал від квартири просто припарковану на вулиці, жодну машину окрім моєї не евакуювали, зранку їздив собі, тільки що прийшов на парковку і машини не має, хоча я її вже знайшов, але з якими нервами і це жарт якийсь, вони можуть просто взяти і відвести машину не на штраф майданчик а просто кинути на сусідній вулиці? Куди краще жалітись в tenancy branch чи в суд?
-
1% тоді потрібно? Це ідеальний клієнт?😁
-
Друзі привіт 👋😉 Продаю Mazda CX-5 2015 року Price: 16250 CAD + taxes Fresh Safety! (July 10 2024) WINTER TIRES as a GIFT Air Compressor as a GIFT Fire extinguisher as a GIFT First Aid Kit & Snow Brush with Ice Scraper as a GIFT Spare tire, Sunroof, Bluetooth, Back-Up Camera, Cruise Control, Heated Front Seats, clean title, no accidents, Great condition, Power Seats, AWD, Alloy Wheels!, Front Bucket Seats, Front fog lights, Fully automatic headlights, Power moonroof, Premium Cloth Upholstery, Rear window defroster, Steering wheel mounted audio controls, Turn signal indicator mirrors, Blind Spot Detection (BSD) system, Kilometres 188,624 km Trim GS AWD - Sunroof, Navigation, Backup Camera Body Type SUV Engine 2.5L 4-Cylinder Four wheel drive Transmission 6 Speed Automatic Made in Japan. Thanks, Call me if you are interested: Alex +14313889794
-
Воно само, перший рейтинг що показало був 770 с копійкою, поки не користувався карткою тримався, як почав через пів року одразу до 740 впав. І я ледь 20-30% утилізацію робив, все на дебітку вішав. American Express потім єдиний дав нормальний ліміт, що можна карткою користуватися та не отримати 100% утилізації просто на базових витратах😁