Українська Манітоба
-
Скільки раз я маю повторити? Пиво куплене і за котре сплачено - є властністю. Плюс застосування сили
-
Це дає право привласнювати нашу властність і застосовувати силу?
-
Навіть якщо ми щось там порушуємо. Він не поліція. І взагалі не має права зі мною спілкуватись якщо я не хочу не те що щось там виривати з рук.
-
У тому законі написано чи охоронець має право забирати речі кастомерів?
-
От ніразу не правда .. скаржаться не тому шо «закони працюють» а тому що закони «працюють вибірково». Дуже легко домахатись до адекватної нормальної людини, яка по відношенню до тебе не буде відповідати агресію. А от спробуй примінити це до нарика який шопліфтить з скаженими очима .. а вирвати бутилку з рук у жінки 😂 це звісно молодець. Відстояв правила і закони. Повторюю - все було б окей , якби оті закони і правила примінялись до всіх одразу однаково . А то одних «не чіпаєм і ждем поліцію» а в других вириваєм «бо правила» .
-
Так, я розумію. І цей відгук ображеного клієнта демонструє, що клієнта образили неприйнятною поведінкою, що є корисним для мене. Це вказує на те, що якщо я зроблю якусь іншу помилку у цьому закладі, то варто очікувати на таку ж реакцію від персоналу закладу
-
Ну доречі а чому фото айді не підходить? Пару разів вже різних наших друзів зупиняла поліція і не було посвідчення с собою то фотка була достатньою. Третій чєл взагалі номер документу свого продиктував і все. То типу якщо поліції фотка норм то чого бару не норм?
-
Сраних бомжів щось там носяться і вмовляють але моїх батьків можна кинути на зп, мою дружину можна виставити одну вночі на вулицю, можна вкрасти властність і це все ок.
-
Це саме те що я хотів донести.
-
Жіночка мені плювати на пиво. Я вам ще раз кажу охоронець це ніхто щоб красти властність
-
Я погоджуюсь, що їх поведінка є неприйнятною, і неважливо на чиїй стороні закон. Їхні повноваження - це залишатися ввічливими і намагатися довести свою правоту спокійно. Усе інше - це справа поліції, якщо клієнт не йде на зустріч. Поліція на відміну від персоналу цього закладу демонструє повагу у таких питаннях. Гадаю багато, хто міг спостерігати, як вони ввічливо просять бомжів чи алкашів на зупинках не пити там алкоголь.
-
Вони сказали що дружина має піти. Об 11 вона не йде сама на вулицю. Це просто факт