Українська Манітоба
-
Саме так - викликає поліцію!
-
Можна коли це робите не ви. Вам ні не можна.
-
Чи є взагалі якийсь регламент, що можуть і що не можуть робити охоронці? Я нещодавно була свідком ситуації в Доларамі (тій самій, де затримали нещодавно індіджінос жінку і про цей скандал написали газети і ми тут це також обговорювали), де охоронець реально заламував жінку, яка була вдвічі менша за нього, розстібав їй одяг (!) і витягував звідти накрадене (накрадене реально було). З боку це виглядало не просто як насильство, а як сексуалізоване насильство. Це можна в Канаді?
-
Я також не бачив такого відношення в жодному закладі у своєму житті тому і відгук. Трапилось
-
Я впевнений що нікого не провокував. Що писати я вирішу сам але дякую за пораду
-
Ааа ну зрозуміло. 👍 🫡
-
Чесно кажучі, я ніколи не бачив такого відношення у канадських закладах. Ви впевнені, що ніяк не спровокували такої поведінки? Взагалі, в такому випадку ви мали право покликати менеджера, який мав надати вам повне пояснення. Ну і порада просто зі сторони. Не пишіть у відгуках, що ви вибили б комусь зуби в подібній ситуації за інших обставин. Це виглядає по-дитячому в цілому, і досить агресивно для Канади. Охоронців в барах не так просто здолати 🙂
-
Там такі охоронці, що без зубів точно не він додому поїде😁
-
В той же час коли на мене на роботі спробував напасти індідженос, вже потім охорона мені сказала, що вони його можуть максимум вивести і зробити Restraining order (на людину, імені якої ми навіть не знаєм, лол). Так чим власне регулюються повноваження охоронців?
-
Фото ID а не оригінал - це людям просто попався лояльний поліцейський. Взагалі фото документів не повинні ніде приймати.
-
Ну ситуація насправді маразматична якщо бути відвертим. Я впевнений ніхто б не лишив дівчину/дружину саму на вулиці.
-
Я і до цього був там разів 30 точно. Нарікань не було. Якщо казати відверто заклад на 3.5-4. До цього навіть і доки не питали. Точніше питали лише у мене рази 2 перші коли приходили, потім коли нас вже знали у лице напевно не питали взагалі. Завжди сиділи тихо і вічливо, здебільшого грали у більярд. Не ходив туди декілька місяців, схоже що це нові люди, тих хто раніше там працював немає нікого де поділися не знаю.
-
Поясніть тобто якщо ми скажімо придбали ну нехай хз, пляшку молока у супермаркеті вона не ваша?
-
Я бачив на деяких закладах таку вимогу але цікаво чи це правило чи закон чи на розсуд закладу?
-
Ну тому що я пішов з дружиною а друг звісно пішов з нами, напевно у нього не було бажання стояти перед виходом самому і гатити пиво щоб «ворогам не лишилося» ми ж не набухатися прийшли а відпочити. Тобто у результаті зробили те що логічно - лишили його їм та Ц по всьому