Українська Манітоба
-
Взагалі цікаво спостерігати, як українці заперечують мультикультурність Канади у 21 столітті, хоча саме концепція мультикультурністі Канади була сформульована українцем Рудницьким у 60х, і стала офційною політикою Канади у 70х завдяки сенатору Павлу Юзику. Це так, екскурс для тих, хто не цікавиться історією країни, куди приїхав.
-
Не згоден зовсім, тут багато з приїжджих не адаптується під інших, усі мають свою етнічні кола. Багато людей взагалі не знають англійської мови та працюють на своїх. Або ви хочете сказати, що усі повинні підстроюватися під інших? Це приблизно як у Німеччині хочуть закони шаріату протовкнути, політкоректно зате😁
-
Майже сусіди тепер. Я переїхав у fort Richmond
-
Добре. Якщо не адаптуватися взагалі це ок. То чого я тут расист та Канада не для мене?😁 Я не хочу адаптуватися под інші культури, мої права захищені конституцією. Піду собі далі у сінагогу🥰
-
Асиміляція це коли приїжджі підстроюються під місцеві правила та культуру, а не навпаки ж. Є Канада, є щось середнє між усіма культурами яки тут є. У цьому треба стриматися. А не «асимілюватися» під іншу культуру, яку сюди привезли.
-
Ну от. Усе правильно та чесно. Яле за свята я за, якщо це stat😁 За таке можна і відмітити
-
Так вас ніхто не змушує святкувати свята з Індії або Китаю, ніхто вас не змушує розмовляти на їхній мові, їсти їхню їжу ітп Так само як і вони не мусять заглиблюватися в українську культуру Все чесно
-
Welcome to racists club🥰
-
Там ніби написано, що партнер може отримувати їх , якщо в нього малий дохід , якщо я правильно зрозуміла Бо ми не сімʼя з малим доходом, я в сімʼї тільки з малим доходом і мені теж прийшло таке Чи краще звернутися до бухгалтера з яким заповнювали декларацію, щоб потім гроші до СRA не повертати ?
-
Фейк)
-
Да я про те, що ви «расист» теж😁 Люди та нормальні живуть, за це не було і слова.
-
Якраз більшість. Цікаво слухати людей які тут 1-2 роки)))
-
Не орендую, так. Білішість спальних районів/будинків різноманітність людей