Українська Манітоба
-
Цікаво, От у CIBC треба мати 4000$ на рахунку шоб мати безкоштовно обслуговування. А якшо ті 4000 поставити на tfsa I купити GIC , то це ок?) обслуговування буде безплатно?
-
Так, але потрібно виконати їхні умови
-
www.rbcroyalbank.com/accounts/value-program.html Ось ця програма, почитайте. Буду дома розпишу більше
-
Так, це не рахується. Треба мати на чекінг на кінець дня мінімум 4000. Постійно. В нас були ситуації, коли десь щось недогледіли і пройшов якийсь автоматичний платіж - і баланс опустився до 3995 на один день в місяці. Банк відповідно за той місяць зняв плату за обслуговування. Тому нафіг їх: є віртуальні банки, де все безкоштовно.
-
Оу …. Тобто Якшо на сейвінг то не виконаю умови ?
-
Хтось може порадити якогось масажиста ,такий щоб просто гладив 😂 А то кожного разу ,як я ходжу до свого масажиста ,то мені здається що ось цього разу , я вже точно вийду інвалідом . Ну дуже жорстко він це все робить , допомагає мені ,але годину терпіти це майже не можливо 🥺
-
Вітаємо, M N! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Але за її обслуговування треба платити?
-
От я їх хотів нафіг послати ))) але по кредитці кашбек дають 3% . Хтось таке має з онлайн банків ?