Українська Манітоба
-
Я минулого року забув відмінити підписку яку давали безкоштовно, то мені продовжили її на рік. Спочатку засмутився, що майже сотню викинув, але потім стало ясно, що вартість себе виправдовує за рік так точно.
-
Виберіть графу я+ та на утриманні,вводите свої дані,вводите кількість осіб на утриманні(діти)ну і їх дані.Не обирайте графу опікун
-
Для зручності відразу придбайте собі Prime membership, щоб доставка була 1-2 дні до вас. Тоді просто вибираєте товар з позначкою Prime. Це означає, що товар є на складах Амазону в США або Канаді. Доставка безкоштовна взагалі. Плюс маючи Prime, ви будете мати відео-стрімінг primevideo безкоштовно! Плюс Amazon Music безкоштовно. В рік prime коштує 99 доларів, однак, якщо ви часто замовляєте з Амазону, то вам це окупляється дуже швидко. Ми замовляємо з Амазону приблизно кожних два тижні щось. За доставку не платимо ні копійки, бо прайм дає безкоштовну доставку
-
Та там і решта треків гідні 💪 Дякую за підказку
-
О, і є ще питання до дівчат: що тут є з магазинів побутово-косметичний дешевше ніж Сефора але не так дешево як долорама? Шукаю натуральний безсульфатний шампунь до 20 баксів та ще маски-рукавички для рук дешеві. Коротше, шукаю аналог нашому Ватсонсу. Дякую :3
-
Значить не правильно щось робите, там показує що як вводити, я з товаришем заповнили бистро, і за 4 дній прийшли гроші.
-
Питання до тих, хто тут давно. Як тут справи з оплатою частинами на амазоні або просто у фізичному магазині? Я побачив на амазоні функцію оплати через affirm, але при регестраціі у них, мене не пустили далі через український паспорт( Хтось вже купляв тут щось в розстрочку?
-
Підкажіть будьласка, що робити при заповнені анкети на отримання допомоги 1500 на дитину вибиває помилку (
-
В Торонто дали fido, 65$ 20 GB, є ще роджерс, і белл найкраща швидкість і кількість гігабайт, чатр то взагалі відстій, швидкість тільки 3G