Українська Манітоба
-
Ми недавно задумались над тим що їмо і скачали додаток Yuka. Пройшлись по Costco і більша частина товарів має заборонені у Європі компоненти, а про sodium і saturated fats я взагалі мовчу. Для прикладу сосиски Harvest нижче, ледь не єдині, що нам тут сподобались. Та сама історія практично з усіма ковбасами, нарізками і тд.
-
Оця?
-
Тут згоден, у нас дійсно реколів їжі не памʼятаю
-
Але всеж тут продукти дійсно гарні у більшості. Мені тільки ніша сирів та мʼяса-ковбасних виробів трішки засмучує, місцевого маленький асортимент, імпорт ціна трішки перебор.
-
Чув за ці магазини, але напевно там трішки сиру взяти то зп буде за 2 дні🤤
-
Окей, ідеш в суперстор, береш там Cheese cloth (марля), потім береш 4 літри жирного молока, бажано домашнього але якщо ні то хоч 3,2 % котре. Береш маленьку 200грамову пачку самої жирної сметани (шось там 20 відсотків хоча я якось і з 14 робила). Береш лимонний сік як для готування соусів. Ідеш на кухню, кип'ятиш молоко, вмішуєш туди сметану і чекаєш поки почне згортатися нормально. Як почало - додаєш лимонного соку ложок 10 столових і щє хвилини 3 тусуєшся поки воно нормально не відокремиться. Даєш цій фігні охолонути більш менш і процежуєш в марлю згорнуту в 4 рази. Коли процедив то плотненько цією ж марлею загортаєш своє щастя, прижимаєш чимось зверху десь кілограмовим і лишаєш на години 3. А жижу котру ти процедив солиш і це буде майбутнє місце зберігання для твоєї бринзи і саме в цій жижі вона стане солоною
-
Більшість українських продуктів були за якістю не гірше єсовських. Бо вони там продавалися, значить усім стандартам відповідають. Так були скандали, але тут такого нема чи що? Тут он у дитячому харчуванні ботулізм декілька років тому знайшли, скільки реколів кожен рік навіть не порахувати😳
-
Я декілька різних брав у loblaws, Walmart, Safeway щось не то усе. Ще не вистачає моцарелли та буррати італійської🤤 Але я за сир просто помішаний, тому трошки можу бухтіти як дід😁
-
Треба с Костко скуштувати, дійсно не вистачає фети для салатів🥲