Українська Манітоба
-
Інший Друг купив дім два роки назад, вже на сьогодні сплатив більше 60%, тому кому як.
-
Теж про це думаю, а потім згадую, що здоров’я не купиш і більше мене такі думки не турбують 😄
-
Кажуть праця лікує, не має коли страждати То може взяти ще парттайм
-
Та я тільки тим і займаюсь 🥳. Насолоджуватись життям за будь яких умов- це задача номер 1.
-
Або сплатити іпотеку швидше, купити котедж на озері у whiteshell і здавати в оренду
-
Так але коли річна зарплата більше $150,000 на одного а ще й двоє працюють то можна просто насолоджуватись життям
-
Не жаліюсь . Я про те що якби я ше прикладав якісь зусилля, а не ото лежав на дивані в чаті після роботи, то могло бути більше
-
Ну якщо у вас річна ставка то 3% в рік це теж дуже добре
-
В мене є приклад мого дорогого вуйка , який прибув на цей континент з діркою в кишені і без доків у віці вже під 40 років. Тут потрібно до кінця життя робити те , що я найбільше не хотів робити в молодості- вчитись. Спочатку вчити мову , потім якісь нові навики , можливо нову професію і тд.. тоді дохід (і розхід 😆) буде рости. Якшо ніяк не розвиватись - то і тоді дохід буде рости, але лише так як в мене - на 3% в рік 😂.
-
Та районів дуже багато в місті краще Туксідо)
-
Як сказав класик : « Нє, ну а як ?» 😁