Українська Манітоба
-
Ем,нехай би краще в європу повертались,мати працювати незможе,діти не є дорослі.На донати вони не виживуть.
-
Друзі, в родині українців з Вінклера сталась біда - кілька днів тому помер Саша Пушкаренко. Чоловік, батько, просто хороша людина. У Саші залишилось тут четверо дітей, двоє з яких неповнолітні та дружина Іра. Родина Пушкаренків приїхала у Вінклер 2 роки тому з Одеської області щоб дати дітям мирне й краще майбутнє. Останні кілька місяців Саша хворів, довго перебував в лікарні у Вінніпезі, де дружина доглядала за ним. Подружжя працювало ці два роки на місцевому заводі Meridian. На вкрай важких фізично позиціях. Остання і ще прижиттєва воля покійного була - бути похованим вдома, поруч його батьків. Саме тіло бути похованим. Вони звернулись до спец.агенції в Вінніпезі яка допомагає з оформленням документів, та перевезенням тіла. Попередня озвучена ціна біля 20тис. Я бачила ці документи, спілкувалась з родиною, добре їх знаю. Близько 2х місяців Іра вже не працює. Всі ви знаєте кошт життя, аренди, тощо.... Звертаюсь до вас з проханням підтримати родину в цей скрутний час. Контактна особа від родини син Сашко. Телефон Саші для e-transfers +12043615999. Звяжіться з ним якщо маєте таку можливість підтримати сім'ю в цей важкий час. Також, Gofundme збір розпочато сім'єю,лінк gofund.me/7e157e36 Наша місцева громада вже підтримує родину напряму. Звертаємось також до ширшої української community. Дякуємо всім Небайдужим
-
В мене $40 за 1Gb, просто в будинку немає поки 1.5. Також початково підписав на $50, але якщо мобільний на Rogers/Fido можна через підтримку отримати ще -$10 знижки
-
-
Я користуюся роджерс, слава Богу, ніяких траблів не виникає.
-
Та і роджерс і bell - і ті і інші не найкращі то точно.
-
В нас з Bell було куча приколів - починаючи з того, що вони хардчек по кредитці зробили перед підключенням, запізнились на 2 дні на підключення, потім не хотіли нам знижувати тариф. Коли відключили, слали мені ще 3 місяці прохання про оплату, я дзвонила кожен раз і вони відміняли. А коли ми відправили їм роутер назад - вони його загубили і просили 200 дол з нас, а потім магічним чином, через 2 місяці і 2 дзвінки його знайшли.
-
У нас з bellmts є дві cell лінії по 100gb кожна і roaming us-canada за 45$х2=90$, плюс домашній інтернет 50$, то разом десь до 158$ доходить. - торгуйтесь
-
Мені тільки приходить коли вони гроші знімають, хитре, жадібне corporate entity 😈
-
Може, вам листи від них в спам приходять? Shaw любить писати навіть без приводу, дивно що не попередили
-
Я вчора пішов до їхньої точки в портедж плейс і мені пояснили і все має сенс Бо якби вони нічого не зміняли, я би так і платив за попередній місяць 18 числа наступного місяця Тепер буду платити за поточний місяць у кінці місяця Тільки сам факт що вони зробили це без попередження мене затриггерив Такий прокидаєшся зранку, а в тебе на пошті чомусь -82 долари з кредитки з ніфіга Прифігів
-
Ну так, уже так) але так було не завжди, канадські СТАРОЖИЛИ (з 2022) ще памʼятають Shaw як окремий бренд)