Українська Манітоба
-
вчора купляли, приготували і зʼїли. Прекрасна риба!
-
Ну я вже подав від цієї роботи, що зараз Тепер чекати, і сподіватися що через рік я знайду кращу
-
Люди , підкажіть шо не так з цією рибою ? Чому така ціна ?? Спочатку думав помилка в ціннику … але вже не перший день викладають .
-
Тепер я у сльози 😢
-
Друг працює інженером в університеті, зможе дати референс
-
#job Canada Life 38 активних вакансій. У чаті є люди, які там працюють і може зможуть надати референси. Обов'язково подавати cover letter разом із резюме. Прочитайте, що собою представляє Canada Life і відповідно напишіть ковер. jobs.canadalife.com/search/?createNewAlert=false&q=&locationsearch=Winnipeg&optionsFacetsDD_location=&optionsFacetsDD_country=&optionsFacetsDD_department=
-
Хіба не пробували втримати «дипломатичним шляхом»? Москалі вимагали відмовитись від НАТО… 😂
-
Та нема кому воювати… тут дві сторони
-
Запрошую на відпочинок в Кенорі на вихідні з 16 по 18 серпня! Виїзд: п’ятниця о 17:00-18:00 Повернення: неділя десь о 20:00 *Забираємо та висаджуємо біля вашого будинку. У вартість входить: - Проїзд на авто - Проживання 2 ночі (по дві людини в кімнаті) - Фотографії - Каяки Харчування не включене. Наш будинок буде розташований на березі озера, де ви зможете насолоджуватися мальовничими заходами та сходами сонця прямо з веранди, плавати на каяках або лодці, ловити рибу (ліцензія на день в Онтаріо коштує 15$), купатися, засмагати, збирати гриби, насолоджуватися барбекю, відпочивати в гамаку та смажити шашлик. Ціна 390$ з людини Передоплата: 70$ Для бронювання або з питаннями пишіть! Є 2 місця.
-
мені все це виглядає як просто шум на фоні можливості того що президентом буде Трамп, у нього не вийде закінчити війну як він обіцяє, але всі ці розмови про те що Україна відкрита для перемовин що зараз відбуваються не дозволять йому звинувачувати Україну в тому що вона не хоче домовлятись.
-
Ну там майже «прозоро» вже сказано 🙄 Здається, що готують народ
-
Якщо ну дуже сухо і коротко Головне з інтервʼю президента: ♦️Ми розробимо план на основі формули з першого Саміту миру, включаючи суверенітет і територіальну цілісність України. ♦️Другий саміт передбачає участь рф за нашими умовами. ♦️Питання територіальної цілісності не може вирішуватися без волі народу, що суперечить Конституції. ♦️Повернення територій можна досягти дипломатичним шляхом. ♦️Ми не можемо вбивати наших людей. Наші цінності відрізняються від російських. ♦️Якби весь світ думав так, як ми, ми б уже зупинили путіна. ♦️Складна ситуація на всьому східному фронті. Росіянам не вдалося взяти Харків, тому їх головна ціль змінилася. ♦️Темпи мобілізації зросли, але людей на полі бою не вистачає. ♦️Ми переживаємо вирішальний момент нашої історії. ♦️росія не зможе завоювати всю нашу країну, але вона присвятить цьому все своє існування.