Українська Манітоба
-
Там ще багато, але треба поспішати, людей багато, усі беруть😁
-
Мій улюблений шоколад, взяв 20 шт, головне не зʼїсти за 1 день😁 Не хочу свій рекорд у 15 шоколадок побити, вже не 10 років, не переживу😳
-
Справа в тому що ми не плануємо щоб батько жив з нами Це тимчасова міра поки не знайде рент кімнати В нас 1 кімната Нотаріус як я зрозуміла сьогодні бере 50 баксів за цю бумажку
-
Який на мене подивився !
-
Так Заманюю і тримаю тут, в Вінніпезі
-
Як що житло ВАШЕ то: пишите угоду аренди кімнати Із $0 оплатою (безкоштовну) Підписуєте Робите void Chek з банку з такою же адресою Робите права/або ід в мпі Як що рентуєте - вписуєте батька до угоди аренди (це все одно необхідно щоб не було питань з боку арендодавця) Йдете робити хелскард (Принаймні раніше це працювало без будь яких питань)
-
Раніше я хотіла після смерті перевтілитися котом в питомнику. Тепер думаю, можна і людиною ще разок, якщо у Ньюфаундленд (тільки щоб у родини була хата, бо всі напруження в Канаді з приводу нерухомості будуть здійснені в цьому житті, мені не треба заново ці проблеми)
-
Ось тут плюс, жити люблю прям капець, жити без цього не можу
-
Так Мозок зробив тидик і так і залишився Радійте 😁
-
Я це і замітив на рахунок громадського транспорту, дуже сподобалось, метро то взагалі супер, Вінніпег з автобусами це капець, коли спізнюються щодня, я тільки не розумію чому.
-
Все так Мозок налаштований бачити негатив щоб брати з нього уроки