Українська Манітоба
-
Червоноград перейменовано в Шептицький пару місяців тому, але ще сам процес чомусь не відбувся) www.istpravda.com.ua/short/2024/03/20/163767/
-
Не годую Але білки торохтять і живуть Ба більш бісить - голуби 😡
-
Була в мерії пару тижнів тому на засіданні міської ради, тепер ось буде урочисте підписання:) Але ж важко канадійцям виговорювати той Червоноград😁 в мене в самій язик заплітається деколи якщо чесно:) Брендон не мав міста побратима на відміну від Вінніпега:) www.cbc.ca/news/canada/manitoba/chervonohrad-brandon-sister-city-1.7268498
-
Хех В мене стара звичка Одразу тут купив 😂 Біла бутилка, звичайна, буде зрозуміло, в доларамі є, та думаю не важко знайти
-
То мені цікаво це фольклорама офіс щось таке вирішив (а я впевнений, що вони про слава Україні навіть не чули) чи то українського павільйону організатори? Поки тільки одну статтю на фрі прес знайшов про "unspoken statement" , але не можу деталі глянути
-
На загальних умовах, так
-
Кайот можливо Хлор не допомогає?
-
Якийсь не дуже ранок😢 не хотілось би бачити такі новини з самого ранку((( Кран відпадає на задній план. В мене в дворі хтось когось з'їв😭😭😭 Дуже багато крові повсюди. Отже маю два питання. Перше хто це міг бути. Маю надію, що не людина в нас була тут, але яка саме тварина могла це зроьити?? Мені потрібно розуміти кого боятися. Бо це стовідсотково не їжак вечеряв нашими мишами-ніндзями. У нас високий паркан спереду, але по коліно ззаду біля гаражу, тобто будь-хто може його переступити. Дуже хочу вірити, що то не нашого зайчика з'їли, що живе в нас на бекярді😭😭😭 Друге питання, я не можу це відмити с п'ятої години ранку, хімія для ванни не бере чомусь((((( малого в двір не випущу поки не приберу то все😢 що може допомогти? Щиро дякую!