Українська Манітоба
-
Це в яких таких «золотих союзах» лікуватись за $2,000? Не чув такого
-
О, коли аргументи закінчились, то включається: критикуєш пропонуй, всі діла. Тоді повторю що вже казав багато разів. У мене є своя робота, я її роблю. Є спеціальні люди, яким за це платять і яких вже обрали/оберуть, для вирішення цих проблем. Як споживач їх роботи, я можу їх критикувати. Шлях для вирішення проблеми який вони оберуть це їх шлях. Якшо він буде працювати, ок, ні я буду далі критикувати, поки не вирішать. Те що є зараз не працює. Найпростіший варіант- додати опцію для платної медицини з якимись обмеженнями (квоти у держ медецину, держ замовлення для навчання і тд і тп), але те що є зараз має бути виправлене, так чи інакше
-
В мене в родині і медсестра і лікар… - якщо збільшити квоти на випуск нових кадрів то хто за це буде платити?
-
Багато людей якраз і не знає, і замість того щоб піти у walk-in клініку біжать і завантажують ER та UC
-
-
Гаряча політична неділя
-
Причому тут це? Я кажу закрили, ви кажете ні, хоча це неправда. Їх саме закрили
-
І це виправдовує що ?..
-
Прям серйозно. Це випадково не по Оурвелу ? Війна це мир. Шо це за новояз. Нічо не закрили, просто клініка зникла і інша тепер має приймати вдвічі більше людей???
-
Ось це дає надію трохи Головне щоб при цьому діяло
-
А скільки відкрили?