Українська Манітоба
-
Якраз не «нафіга» - є закони до яких потрібно звикати
-
Треба було на вчителя іти вчитись 😁
-
t.me/ManitobaLife/301223 Та шось як завжди, шо українцям привілеї, а вони сильно страждають
-
- Впала іпотека - на Канаду подали в суд через українців - українців утискали - ізраїльтянам дають ОВП просто так - відпочинок в Канаді, коштує як тур в Європу. Наче нічо не пропустив , хоча я сильно не читав 😂
-
Проблема в тому що між Торонто і Вінні 2500 км, а людей потребує транспортування, менше між Житомиром і Жмеринкою 😔🙈
-
Це нормально, там ночівля, різні трансфери, сніданки та вечері мають бути включені. Вчителі летять безкоштовно
-
Я теж до Оттави по $49 літала і по $99 до Торонто:) красота 🤩!
-
Друзі, таке питання. Чи можу я звернутися до іншого доктора в іншій walk-in clinic по аппойтменту чи без, якщо мій сімейний доктор у відпустці, і я не хочу звертатися до докторів у своїй walk-in ( бо до "несвоїх" паціентів вони ставляться якось поверхнево, був досвід), а я потребую консультації та роз'яснення обстеження та подальших прогнозів?
-
Так overseas ціни кусаються 😬 завжди так було… Але ж то моя чемна бубочка 🥰 😇трохи підзбирає, пішла на роботу… трохи ми дамо:) А от молодша моя то просто монстрік 😈, далі Клієр Лейк нікуди не поїде 😂
-
Ну тут квитки до Торонто навіть 100 баксів зазвичай. В Європі дійсно лоу-кости мали дуже низькі ціни до ковіду, бувало взагалі по 1-5€ на розпродажі квитки можно було взяти. Я в Канаді тільки 1 раз по 50кад до Оттави злітав, майже лоукост😀 Але flair прибрав Вінніпег-Оттава переліт😿